Ziare.com

Experti ai CE vor veni, saptamana viitoare, la Bucuresti, pentru evaluare

Luni, 08 Noiembrie 2010, ora 18:23

   

Experti ai CE vor veni, saptamana viitoare, la Bucuresti, pentru evaluare
Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, a declarat, luni, la Cotroceni, ca principalul obiectiv al Romaniei trebuie sa ramana implementarea masurilor structurale si de consolidare fiscala, mentionand ca experti ai CE vor veni la Bucuresti saptamana viitoare pentru a evalua progresul in sapte domenii.

"Fara masuri, tara nu va putea progresa din punct de vedere economic si nu va putea depasi aceasta situatie", a spus Barroso, citat de Mediafax.

Barroso: Prietenul meu Basescu este un european angajat

Oficialul european a spus ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre modul in care pot fi protejate cel mai bine grupurile cele mai vulnerabile din societate si cum se poate investi in crestere, el adaugand ca, in aceasta privinta, fondurile europene pot juca un rol crucial in stimularea economiei si, prin urmare, in reducerea saraciei.

Barroso: Integrarea rromilor e o problema nationala, nu una europeana

"Trebuie sa grabim fluxul de fonduri europene astfel incat ele sa poata sa fie folosite la capacitate maxima", a aratat Barroso.

El a opinat ca trebuie sa fie dat un nou impuls printr-o noua initiativa privind investitiile Uniunii Europene.

"Aceasta implica un plan de actiune pentru o supraveghere politica mai sporita si o asistenta tehnica ulterioara din partea Comisiei pentru a imbunatatia capacitatea de administrare la toat nivelurile", a subliniat presedintele CE.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 658 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sa-i primim

Sa-i primim cum se cuvine.Sa dam foc culturilor,sa otravim fantanile..asa se facea odata cand otomanii veneau sa-si ia peschesul.Acum se inchid scolile,se inchid uzinile....Ehee,am evoluat,nu gluma.

 

Asa cu uniforma....

O remarca...nasturii acelui soldat din fotografie nu sunt la linie...in alte fotografii i-am vazut cu pantalonii burlanosi,necalcati.
Acestia trebuie sa-si tina uniforma imaculata la linie...fara nici un mic defect.
Vezi la alte State cum este...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor