Revolta cu jafuri si abuzuri la bordul unui avion

Marti, 21 Ianuarie 2014, ora 18:41
3662 citiri
Revolta cu jafuri si abuzuri la bordul unui avion
Foto: airlinestravel.ro

Pasagerii extrem de revoltati ai unei curse Ryanair au luat in stapanire avionul, abuzand personalul si furand bauturile alcoolice, potrivit unor relatari aparute in presa franceza.

Incidentul a avut loc pe 11 ianuarie, la bordul unei curse care circula pe ruta Rabat-Paris, cu 170 de pasageri. Evenimentele au inceput dupa ce un pasager s-a imbolnavit si avionul a fost fortat sa aterizeze la Madrid, pentru a i se acorda asistenta medicala, scrie The Independent.

Dupa decolarea din capitala Spaniei, pasagerilor li s-a spus ca nu vor mai ateriza la Paris, ci in Nantes, si vor fi dusi la Paris in dimineata urmatoare cu un autocar, din cauza interdictiei de aterizare pe timp de noapte pe aeroportul Beauvais.

In consecinta, zborul de 24 de ore s-a transformat intr-o debandada, pasagerii suparati declansand o rebeliune, comitand abuzuri asupra personalului si furand produsele cu regim de duty-free. Membrii echipajului au descris incidentul drept "barbar" si "extrem de injositor".

Un angajat al aeroportului din Nantes a povestit cum pasagerii au jefuit aeronava, luand mancarea, bauturile, in special cele alcoolice, tigarile si parfumurile, orice era de valoare. "S-au purtat ca animalele fata de avion, echipaj si membrii personalului din aeroport".

Unul dintre pasageri a aparat revolta. "Eram obositi, la limita, pentru ca situatia era prost administrata, ne era foame si sete, si nimeni nu ne dadea nici o informatie. Dupa 7 ore incuiati in avion, in loc de cele doua ore jumatate prevazute, oamenii trebuie sa manance. Pur si simplu ne-am descurcat", a spus pasagerul.

Compania Ryanair a declarat ca relatarile din presa franceza nu sunt reale. "Nu a fost nicio revolta la aterizarea in Nantes, pasagerilor li s-a oferit cazare si au fost transferati cu autocarul la aeroportul Paris-Beauvais in dimineata urmatoare, conform politicii si obligatiilor Ryanair. Ryanair isi cere sincer scuze fata de toti pasagerii afectati de aceasta intarziere", se arata in comunicatul companiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Ryanair revolta furt bauturi tigari, #Ryanair pasageri revoltati furt tigari bautura, #Ryanair rebeliune avion pasageri , #Franta