Sa invatam sa ne promovam tara: Aplicatie gratuita pentru a alege mai bine un sejur

Joi, 04 Februarie 2016, ora 09:21
2190 citiri
Sa invatam sa ne promovam tara: Aplicatie gratuita pentru a alege mai bine un sejur
Foto: Campus France

Ministerul Afacerilor Externe si Dezvoltarii Internationale din Franta si operatorul sau - Campus France - au lansat aplicatia Immersion France, care sa promoveze sejururi lingvistice in aceasta tara pentru vizitatorii individuali, familii, elevi sau studenti.

Potrivit unui comunicat al Ambasadei Frantei la Bucuresti, aplicatia pentru mobile si tablete este disponibila in franceza si engleza pe platforma Apple si va fi si pe Android din luna aprilie.

Aceasta aplicatie propune un asistent personal care ajuta la alegerea unui sejur tinand cont de nivelul de cunostinte de limba franceza, de cazare si activitatile culturale sau profesionale dorite.

Imagini si videoclipuri pun in evidenta oferta turistica din toate regiunile Frantei, precum si stilul de viata francez, gratie unui parteneriat exclusiv cu agentia Atout France si postul de televiziune TV5 Monde.

In acest proiect sunt peste 300 de oferte de sejururi, care includ invatarea limbii franceze, formarea profesionala sau universitara, circuite turistice, propuneri gastronomice sau sejururi pentru juniori.

De asemenea, aplicatia le propune utilizatorilor o harta interactiva a Frantei prin intermediul careia pot descoperi regiunile franceze, dar si sase videoclipuri sub titulatura "Ca bouge en France", realizate de TV5 Monde in parteneriat cu Atout France, precum si peste 100 de fotografii ale regiunilor franceze, realizate de Atout France.

Peste 130.000 de studenti straini vin in Franta in fiecare an pentru a studia limba franceza. Aceste sejururi lingvistice genereaza mii de locuri de munca si o cifra de afaceri de peste 115 milioane de euro, precizeaza sursa citata.

In lume, 125 de milioane de persoane studiaza limba franceza, dintre care un milion in reteaua culturala franceza din strainatate (Aliante franceze si Institute franceze).

Aplicatia Immersion France combina ofertele de formare lingvistica cu oferte turistice, totul pentru a raspunde la numarul tot mai mare de cereri din partea celor care vor sa viziteze Franta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#aplicatie mobil turisti Franta, #aplicatie turistica Franta, #aplicatie oferte turism Franta , #Franta