Atac armat in Germania: Doi oameni au fost ucisi (Video)

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 13:10
10727 citiri
Atac armat in Germania: Doi oameni au fost ucisi (Video)
Foto: Facebook/Polizei Berlin

Doi oameni au fost ucisi, vineri, intr-un atac armat care a avut loc in apropiere de orasul Ansbach din sudul Germaniei. Un suspect, despre care se crede ca este un tanar de 18 ani, a fost retinut.

Atacatorul a tras mai multe focuri de arma dintr-o masina, dupa care a fugit, transmite Sky News.

Autoritatile din Bavaria au anuntat ca atactorul, aflat intr-un Mecedes decapotabil argintiu, a tras in multime si a fugit cu masina. Doua persoane au fost ucise, respectiv o femeie in varsta de 82 de ani si un barbat care mergea pe bicicleta.

Politistii au informat ca atacatorul, care se afla la volanul autoturismului, a impuscat mortal o femeie in zona Leutershausen-Tiefenthal, de langa Ansbach, si a fugit de la locul faptei.

In scurt timp, nu departe de locul primei crime, un biciclist a fost ucis in localitatea Rammersdorf, transmite The Telegraph.

Un fermier si un alt sofer au fost, de asemenea, amenintati cu arma, insa politistii sustin ca acestia au scapat nevatamanti.

Un reprezentant al Politiei bavareze a spus ca atacatorul a purtat o scurta conversatie cu prima sa victima, inainte sa o impuste.

Ulterior, agentii bavarezi au retinut un suspect. Un purtator de cuvant al Politiei germane, Simone Wiesenberg, a declarat pentru postul N-TV ca persoana retinuta este chiar atacatorul, insa nu a dat detalii suplimentare.

La randul sau, un alt reprezentant al Politiei, Bert Rauenbusch, a informat ca cel putin o persoana a fost ranita.

Televiziunea N24 a transmis ca suspectul ar fi un tanar in varsta de 18 ani si ca politistii l-ar fi prins intr-o benzinarie din Ansbach, dupa o urmarire ca-n filme, la care au luat parte inclusiv elicoptere.

Agentii de politie cred ca barbatul a actionat pe cont propriu, insa pana acum nu se cunosc informatii despre identitatea lui sau trecutul acestuia.

News This Second a postat pe Twitter o imagine de la locul in care a fost prins suspectul.

Site-ul local Nordbayer.de a notat ca angajatii benzinariei l-au prins pe atacator. Acestia l-ar fi retinut pe tanar, dupa ce a intrat cu arma in benzinarie.

Se pare ca angajatii benzinariei ar fi folosit cabluri pentru a-i lega mainile. Ei ar fi fost coordonati in tot acest timp de catre politistii germani, care erau pe drum cu autospeciale de urgenta, trupe canine si elicoptere.

Site-ul local Nordbayern.de a relatat ca politia a izolat perimetrul din jurul benzinariei dupa arestarea atacatorului, existand suspiciuni ca in masina s-ar putea afla o bomba.

Primarul localitatii Leutershausen, Siegfried Hess, s-a aratat socat de incident, potrivit Suddeutsche Zeitung.

"Intr-un oras cu 5.500 de locuitori, unde intotdeauna am trait linistit, auzi despre astfel de situatii doar de la televizor. Iar apoi se intampla asa ceva chiar langa usa ta", a declarat primarul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#atac armat Germania, #oameni ucisi Germania , #Germania
Comentarii
Poza Injineru
Injineru
rank 5
Alah akba