Hitler a trait in Argentina pana la 73 de ani si a avut doua fiice?

Luni, 28 Octombrie 2013, ora 13:38
20878 citiri
Hitler a trait in Argentina pana la 73 de ani si a avut doua fiice?
Foto: Daily Mail

O noua carte recent aparuta sustine o teorie a conspiratiei ce afirma ca Adolf Hitler, impreuna cu Eva Braun ar fi fugit din buncarul din Berlin si ar fi ajuns in Argentina, unde a trait pana la varsta de 73 de ani. Cu toate acestea, istoricii considera ca Hitler s-a sinucis pe 30 aprilie 1945 la Berlin.

In cartea lor: "Grey Wolf: The Escape Of Adolf Hitler", autorii Gerrard Williams si Simon Dunstan sustin ca Fuhrer-ul a scapat din buncarul din Berlin si si-a reluat viata in America de Sud, potrivit Daily Mail.

Hitler ar fi avut trei optiuni, conform autorilor. Prima ar fi insemnat capturarea sa de catre armatele sovietice, dar umilinta era de neconceput. O alta varianta, el s-ar fi putut sinucide, dar cine l-ar fi inlocuit la conducerea Reich-ului?

A treia optiune: evadarea. Aceasta teorie a conspiratiei sustine ca totul a fost pregatit pana in ultimele detalii de catre seful Gestapo-ului, Heinrich Muller.

Printre incendii si explozii, Hitler, Eva Braun si cumnatul sau, Hermann Fegelein ar fi fugit din buncarul din Berlin si s-ar fi indreptat spre o pista improvizata, unde se afla un avion Junkers 52 care era pilotat de Peter Baumgart.

Traseul lui Hitler ar fi fost sinuos. Avionul a aterizat in Danemarca, apoi el a zburat in Spania, unde generalul Franco i-ar fi furnizat un avion ce l-ar fi dus in Insulele Canare. De acolo, Fuhrer-ul s-ar fi imbarcat la bordul unui submarin pana pe coasta Argentinei.

Trupul lui Hilter si al Evei Braun incinerate

Hitler ar fi debarcat in apropierea portului Necochea, aflat la aproximativ 480 de kilometri de Buenos Aires. Hitler nu ar mai fi plecat niciodata din Argentina, unde s-ar fi casatorit cu Eva Brown si ar fi avut doua fiice.

In final, scenariul celor doi autori afirma ca Hitler a stat ascuns 17 ani si ar fi murit pe 13 februarie 1962, la varsta de 73 de ani.

Pentru majoritatea dintre noi, o astfel de poveste este o fantezie totala, insa unii o considera o realitate. Desi in anii de dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial nu a existat nicio dovada concludenta a mortii lui Hitler, totusi istoricii considera ca Fuhrer-ul s-a sinucis in buncarul sau din Berlin pe 30 aprilie 1945.

In iulie 1945, comandantul sovietic, maresalul Georgi Zhukov a afirmat ca, deoarece trupul lui Hitler nu a fost gasit, el "ar fi putut zbura in ultimul moment".

Istoricul si ofiterul MI6, Hugh Trevor-Roper a investigat moartea lui Hitler. El a vorbit cu multi dintre cei care au fost prezenti in buncar, in timpul ultimelor zile ale razboiului. Ei au spus ca Hitler s-a sinucis, iar trupul sau si al Evei Brown au fost incinerate cu benzina.

Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
#teorie conspiratiei fuga Hitler, #teorie Hitler fugit Argentina, #evadarea buncar Adolf Hitler, #Hitler Eva Brown Argentina , #Germania