Inca un atac sangeros in Germania: Gravida taiata cu maceta pe strada de un refugiat sirian

Duminica, 24 Iulie 2016, ora 20:32
112598 citiri
Inca un atac sangeros in Germania: Gravida taiata cu maceta pe strada de un refugiat sirian
Foto: Twitter / Conflict News

Germania a fost zguduita de inca o crima oribila, duminca dupa-amiaza, cand un barbat inarmat cu o maceta a inceput sa loveasca in stanga si-n dreapta pe strada. O femeie insarcinata a fost ucisa si doua persoane au fost ranite.

Atacul s-a petrecut in localitatea Reutlingen, din sudul Germaniei, in apropiere de Stuttgart, la ora locala 16:30 (17:30, ora Romaniei - n.red.), iar atacatorul a fost prins, informeaza Spiegel Online.

Este vorba despre un refugiat sirian in varsta de 21 de ani, care se afla in evidenta politiei tocmai pentru astfel de manifestari violente, potrivit PressePortal.de.

Pe retelele de socializare au aparut mai multe imagini cu atacatorul imobilizat de politisti.

Se poate observa ca este vorba despre un tanar imbracat in jeansi albastri si un tricou negru, tuns scurt, cu barba, plin de sange pe maini si pe fata.

In aceasta imagine postata pe Twitter se poate observa si arma crimei, pe jos, la picioarele politistilor din plan apropiat.

Die Presse transmite ca atacatorul a actionat singur, nu a avut complici, iar incidentul s-a petrecut in fata unui local turcesc unde se vinde kebab si shaorma.

Martorii oculari spun ca barbatul se certa cu femeia respectiva, iar la un moment dat a scos o maceta si a lovit-o mortal, dupa care a mai lovit doua persoane, care au ajuns ulterior la spital cu rani usoare.

Barbatul parea scos din minti, spun martorii, iar dupa ce a lovit in toate partile cu maceta a fugit in mijlocul strazii, unde a fost lovit de o masina - se pare ca soferul unui BMW care trecea prin zona a vazut ce se intampla si a dat intentionat cu masina peste agresor.

Sirianul a ramas apoi nemiscat pe asfalt pana au venit politistii si i-au pus catusele, scrie The Independent.

Autoritatile nu au dezvaluit inca numele agresorului, dar spun ca este vorba despre un incident izolat, de un conflict spontan, nu de un act terorist, iar locuitorii orasului nu sunt in pericol.

Ultimele informatii arata ca victima era o femeie insarcinata, cel mai probabil o angajata a saormeriei, scrie The Mirror.

Un atac similar s-a petrecut in Germania si in urma cu cateva zile, cand un refugiat afgan de 17 ani a atacat pasagerii unui tren din Bavaria cu un topor si un cutit ranind peste 20 de persoane. Agresorul a fost ucis de fortele de ordine.

De asemenea, atacul vine la doar cateva ore dupa tragedia de vineri, cand un tanar de 18 ani a ucis 9 persoane intr-un centru comercial din Munchen, dupa care s-a sinucis.

Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
#atac maceta Germania, #atac Reutlingen maceta , #Germania