Marturiile cutremuratoare ale unor tinere agresate sexual in Germania: Fetele erau fugarite ca vitele. A fost un cosmar

Marti, 05 Ianuarie 2016, ora 18:18
22238 citiri
Marturiile cutremuratoare ale unor tinere agresate sexual in Germania: Fetele erau fugarite ca vitele. A fost un cosmar
Foto: Captura YouTube

Mai multe tinere agresate sexual, in ajunul Anului Nou in Germania, au povestit momentele inspaimantatoare prin care au trecut.

Katja L., in varsta de 28 de ani, povesteste ca se afla impreuna cu doua prietene in Koln in momentul in care a fost atacata de un grup de persoane.

Refugiati in Germania: Val fara precedent de agresiuni sexuale comise de 1.000 de barbati

"Cand am iesit din gara, am fost foarte surprinsa de grupul mare de oameni cu care ne-am intalnit acolo. Erau doar tineri straini", a spus femeia, pentru publicatia germana Express.

"Am mers printre acesti barbati. Dintr-o data am simtit o mana pe fund, apoi pe sani, iar apoi pe tot corpul. A fost un cosmar. Desi am tipat, barbatii nu s-au oprit. Eram disperata si cred ca am fost atinsa de aproape 100 de ori pe o distanta de aproximativ 200 de metri", a mai povestit Katja.

Tanara a declarat ca ea si prietenele sale au fost insultate si, spune ea, a avut noroc ca era imbracata in pantaloni si sacou. "Probabil ca daca purtam fusta mi-ar fi rupt-o", a spus femeia.

In cele din urma fetele au reusit sa fuga si s-au dus la sectia de Politie. "Nu le-am putut spune politistilor cu exactitate ce barbati ne-au agresat pentru ca erau foarte multi", a continuat Katja.

Nu doar in Koln au existat astfel de agresiuni, ci si in Hamburg. Denise, o adolescenta in varsta de 17 ani, a povestit ca a fost socata sa vada cum mai multe tinere au fost atacate.

"Unele fete au fost fugarite ca vitele. Sunt socata ca astfel de lucruri se pot intampla in Hamburg. Ne este frica acum sa mai iesim sa sarbatorim in strada", a spus fata pentru Bild.

Multe fete au fugit, panicate, in cluburi si baruri. Autoritatile din Hamburg spun ca sigur numarul victimelor agresiunilor sexuale este mult mai mare decat cel raportat, insa multe fete nu au depus plangeri de rusine.

Numai in Koln aproximativ 1.000 de barbati au comis zeci de agresiuni sexuale in ajunul Anului Nou. Autoritatile germane au fost luate pe nepregatite de valul de infractiuni ce s-a petrecut in principala piata a orasului.

Politia din Koln a raspuns luni maniei publice generate de atacuri si a explicat ca este vorba despre "o dimensiune complet noua a infractionalitatii".

Au fost depuse la politie aproximativ 60 de plangeri, inclusiv una care reclama un viol, de catre femei care sustin ca au fost molestate de o multime de barbati adunati in piata din Koln, aflata intre gara si catedrala. Autoritatile se asteapta ca in zilele urmatoare sa fie depuse mai multe plangeri.

Guvernul german a condamnat marti agresiunile sexuale insa a respins orice fel de "instrumentalizare" ce i-ar viza pe refugiati.

"Aparentele acestor agresori nu trebuie sa duca la o suspiciune generala la adresa refugiatilor, care, indiferent de originea lor, vin sa caute protectie la noi", a intarit ministrul de Interne al Germaniei, Thomas de Maiziere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#agresiuni sexuale Germania, #tinere agresate sexual Germania , #Germania