Mesajul unui tanar om de afaceri grec a devenit viral: "Draga Alexis ..."

Sambata, 04 Iulie 2015, ora 13:20
30275 citiri
Mesajul unui tanar om de afaceri grec a devenit viral: "Draga Alexis ..."
Foto: Facebook/Fani Koutouvelis

In timp ce premierul Alexis Tsipras a impartit Grecia in doua tabere, un mesaj al unui tanar om de afaceri a devenit viral.

Mesajul a fost postat pe contul de Facebook Fani Koutouvelis si in cateva zile a fost apreciat de peste 18.000 de persoane si distribuit de peste 6.100 de oameni.

"Draga Alexis, in timp ce tu te joci de-a Chavez din Grecia, eu alerg zilele astea prin strainatate. Am calatorit, pentru ca astazi, in timp ce tu decideai starea de faliment a tarii, eu am avut o intalnire cu investitorii germani, Alexis.

Ei spun ca vor sa investeasca in compania noastra greceasca. In compania pe care am lansat-o in timpul crizei, Alexis, cu 50 de euro si fara niciun sprijin sau cunostinte economice", isi incepe tanarul om de afaceri scrisoarea catre premierul grec.

Referendum istoric in Grecia: Intrebarea pusa votantilor e complicata, confuza, manipulatoare. Asa a castigat si Hitler

Fani Koutouvelis, in varsta de 29 de ani, dupa cum spune el la finalul mesajului, a precizat ca ajutandu-se de banii din noua investitie ar putea sa creeze alte 20 de locuri de munca cu un salariu brut de 2.400 de euro pe luna, pe langa cele 18 pe care le-a creat in timpul crizei.

"Si astazi, in timpul intalnirii, Alexis, in loc sa vorbim despre planul de dezvoltare al companiei, stii despre ce am discutat? Despre tine, prietene", a continuat tanarul.

Omul de afaceri a adaugat ca a fost nevoit sa dea explicatii despre planurile premierului grec, punctand ca investitorii vad ca un "circ" tactica negocierilor premierului grec.

"Eu si colegii mei, alti antreprenoti tineri, insistam, Alexis. Noi suntem acea 'dezvoltare' de care auzi in Grupul de la Bruxelles", a continuat el. "De ce imi distrugi proiectele pe care le-am construit cu atat de multe riscuri?", a punctat tanarul om de afaceri.

Acesta a precizat ca ii pare rau de oamenii care urmaresc ceea ce se intampla fara a intelege evolutiile maroeconomice.

Referendum istoric in Grecia: Care este intrebarea la care vor raspunde cetatenii (Video)

"Imi pare rau si pentru tine, bineinteles, pentru ca intr-un barbat atat de tanar si-a facut loc cel mai invechit si anacronic sistem politic", a mentionat Fani Koutouvelis.

"Acum te las, Alexis, trebuie sa merg la munca sa creez valori pentru a face noi slujbe, trebuie sa aducem taxe pentru a plati pensii. Te las sa acum sa conducei, dar pune ceva pe tine Alexis, pentru ca esta posibilitatea ca regele sa fie gol", a incheiat tanarul de 29 de ani.

In Grecia, duminica, va avea loc un referendum pe tema masurilor propuse de creditorii internationali, iar acesta va decide soarta tarii.

Φίλε Alexis,oσο εσύ το παίζεις ο Έλληνας Chavez, εγώ τρέχω αυτές τις μέρες στο εξωτερικo.Tαξίδεψα γιατί σήμερα, oσο απ...

Posted by Fanis Koutouvelis on Tuesday, June 30, 2015

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#scrisoare premier grec viral, #Fani Koutouvelis scrisoare premier grec, #Fani Koutouvelis afaceri Grecia , #criza Grecia