Ministrul grec de Finante, spitalizat de urgenta

Autor: Ana Ilie
Marti, 01 Noiembrie 2011, ora 09:26
1293 citiri
Ministrul grec de Finante, spitalizat de urgenta

Ministrul grec de Finante, Evangelos Venizelos, a fost spitalizat de urgenta, marti, dupa ce a acuzat dureri de stomac. Oficialul grec va fi externat in cursul zilei.

"Evangelos Venizelos, vicepremier si ministru de Finante, a vizitat, dis de dimineata, Clinica Centrala din Atena, cu dureri abdominale, situatie care s-a imbunatatit intre timp. Ne asteptam sa ramana in clinica pana dupa-amiaza", se arata intr-un comunicat al biroului sau, potrivit Reuters.

Ca multi dintre omologii europeni, oficialii greci lucreaza de luni de zile sub un stres enorm, si criza datoriilor si-a spus cuvantul nu numai in ceea ce priveste situatia economica a tarii, ci si in ceea ce priveste sanatatea lor.

Saptamana trecuta, unul dintre negociatorii din partea Greciei, George Glynos, a facut atac de cord din cauza presiunii in care s-a lucrat si a ratat participarea la summit-ul UE care a salvat pe moment aceasta tara.

"Unii erau sub asemenea presiune incat au avut nevoie de ingrijiri medicale. Il vad pe George Zanias, din fericire, cu noi. Dar George Glynos nu a putut sa ni se alature, dupa ce a suferit un atac de cord", a declarat premierul Greciei, Giorgios Papandreou la o conferinta de presa in Bruxelles.

Consilierul pe probleme economice al premierului, Zanias, a avut si el probleme cu tensiunea in timpul summit-ului de duminica si i s-a ordonat sa stea in camera sa toata ziua de luni.

"Corpul ti se revolta. Pleci din avion la intalnire dupa intalnire, cu somn putin, bei prea multa cafea si esti fortat sa mananci mancare proasta. E o viata nenaturala si vine un moment cand vom plati toti pentru asta", a spus un oficial din Ministerul grec de Finante care a dorit sa ramana anonim.

Un alt delegat a spus ca, in timp ce inaltii oficialii mananca foarte bine, in saloane luxoase, membrii de rang inferior ai delegatiilor mananca sandvisuri si alta mancare proasta.

Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Puncte prețioase pierdute de Răzvan Lucescu, cu un jucător în plus. Ce se întâmplă în lupta pentru titlu
Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Lamia, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Lamia a deschis scorul...
Vreme ciudată în Europa: Finlanda s-a „albit” și Grecia a devenit portocalie FOTO/VIDEO
Vreme ciudată în Europa: Finlanda s-a „albit” și Grecia a devenit portocalie FOTO/VIDEO
În vreme ce unele părţi ale Greciei au devenit portocalii, marţi, 23 aprilie, din cauza prafului saharian, Finlanda s-a confruntat cu o săptămână de aprilie neobişnuit de... albă....
#Grecia, #criza economica Grecia, #Evangelos Venizelos, #Evangelos Venizelos spitalizare , #Grecia