Ziare.com

Maroni: Rromii nu indeplinesc niciuna din exigentele de cetateni europeni

Duminica, 22 August 2010, ora 17:00

   

Maroni: Rromii nu indeplinesc niciuna din exigentele de cetateni europeni
Italia vrea sa expulzeze in continuare cetatenii comunitari care traiesc doar din ajutoare sociale si aplauda atitudinea Frantei care s-a inspirat din politica dusa in anii trecuti de Italia.

Ministrul de Interne italian Roberto Maronii s-a referit explicit la rromi afirmand: "Numerosi rromi sunt cetateni europeni, dar nu indeplinesc niciuna din aceste exigente".

Maroni a facut aceste afirmatii in cadrul unui interviu publicat sambata de cotidianul Corriere della Sera . Maroni a mai spus ca ceea ce face Franta acum este ceea ce a facut si Italia anii trecuti, iar Italia trebuie sa continue politica Frantei.

In viziunea lui Maroni, membru al ligii Nordului, Uniunea Europeana trebuie sa permita expulzare cetatenilor comunitari.

"Expulzari pentru imigrantii clandestini, pentru cei care incalca directiva, care stabileste cerinte pentru a trai intr-un alt stat membru: venit minim, locuinta adecvata si a nu fi in grija sistemului social al tarii gazda", a afirmat Maroni.

Evident ca declaratiile ministrului de Interne italian ii vizeaza direct pe cetatenii romani de nationalitate rroma din Italia, dar acesta a tinut sa precizeze ca Italia vrea sa aplice metoda tuturor cetatenilor comunitari neitalieni, nu doar rromilor.

De notat este faptul ca fostul comisar pentru Justitie, francezul Jacques Barrot, si Comisia Europeana, au refuzat Italiei un astfel de plan, dar precedentul francez deschid o cale noua pentru Italia.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1699 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Macaronarii moralisti

S-au trezit jigodiile fasciste sa faca morala despre cerinte de cetatenia europeana. dar ce cerinte au satisfacut macaronarii lui jegosi cand au venit aici in america? Erau mai mizerabili decat imigrantii de azi din italia. Ce au adus ei in america??Mafia, si crima organizata ??!! Problema e ca daca nu erau romii, ar fii fost africanii , si macaronarii tot ar fi gasit un tap ispasitor. Problema e ca economiile italiei cat si a frantei sunt in ***, si ca de obicei, politicienii gasesc ei pe cine sa dea vina pentri miss-management-ul lor. Asa fac dictatorii chear daca unii sunt alesi prin vot democratic.

 

q

si hitler (musolini) a venit la putere avand tot scopuri nobile

 

Daca Maroni are trei koaie, sa se mute pe continentul pe care traiesc cei cu trei koaie

Noi europenii astia suntem, unii mai albastri, altii mai verzi, daca nu ne ridicam la exigentele lui Maroni, ii recomand sa ia un purgativ si sa stea in cap.

Cat tuupeu pe porcii astia de politicieni, auzi ei sunt asa de buuuuuuuuuuuuuuni, dar noi nu ne putem ridica la nivelul lor elevat.

 

Ei da,

cà Mafia lor indeplineste tare...
Sper cà rromii citesc asta si se vor ocupa de buticurile lor rablagite unde vand marfa de 5 ori mai scumpà decat face. Ca sà distragà atentia de la problemele lui Berlusconi, un tip imoral si corupt, o iau si ei cu teme populiste ...

 

S-A BAGAT ROM IN BUTICURI?...

...??????????????
In alta ordine de idei,daca ei(vesticii) ne refuza tiganii,poate ar trebui sa ii gonim si noi pe asa zisii ,,investitori"care prin coruptie si tradatori de tara ne-au luat economia Romaniei la pret de matineu

maroni, vor urma altii...

Dl. Madalin Voicu, ia zi, nu-i si acest Maroni hitlerist?

Pronostic: vor urma si alti demnitari occidentali.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor