Naufragiul Costa Concordia: Moldoveanca Domnica Cemortan recunoaste ca era amanta capitanului

Miercuri, 30 Octombrie 2013, ora 13:14
7277 citiri
Naufragiul Costa Concordia: Moldoveanca Domnica Cemortan recunoaste ca era amanta capitanului
Foto: The Telegraph

Moldoveanca Domnica Cemortan, femeia despre care s-a zis ca se afla in cabina alaturi de capitanul navei Costa Concordia in noaptea in care vasul a naufragiat, a recunoscut, abia acum, dupa doi ani de ancheta, ca avea o relatie cu Francesco Schettino.

Dupa aproape doi ani in care amandoi au negat cu vehementa acuzatiile conform carora ar fi avut o aventura in noaptea tragicului accident, acum, femeia de 26 de ani a recunoscut totul, scrie The Telegraph. Moldoveanca spune ca de doi ani nu a mai avut liniste din cauza anchetei legate de naufragiul vasului Costa Concordia.

Domnica Cemortan a refuzat de trei ori sa raspunda in fata judecatorului atunci cand a fost intrebata despre relatia sa cu capitanul. Abia cand magistratul a amenintat-o cu punerea sa sub acuzare pentru obstructionarea anchetei, avocatul femeii a sfatuit-o sa spuna adevarul explicandu-i implicatiile grave.

Nava Costa Concordia a fost ridicata din apa (Video)

Procurorii sustin ca prezenta moldovencei pe vas in acea seara i-a distras atenta capitanului din cauza caruia au murit 32 de persoane. Femeia se afla "clandestin" pe vapor. "Cand esti iubita cuiva nu mai platesti bilet", ar fi spus Domnica Cemortan.

"Am murit a doua oara astazi. Destul! Vreau un nou inceput in viata, am o fiica si de doi ani nu am reusit sa lucrez, sa ma angajez undeva. Viata mea privata nu are nimic de-a face cu procesul", a declarat femeia.

In noaptea de 13 ianuarie 2012, vasul Costa Concordia, care transporta 4.299 de persoane, dintre care peste 3.200 de turisti, a lovit o stanca la circa 300 de metri de insula Giglio si a esuat in apropierea tarmului italian.

Nava a luat multa apa, insa cei mai multi pasageri si membri ai echipajului au fost salvati. Totusi, 32 de persoane au murit in accident.

Patru membri ai echipajului si un angajat al companiei Costa Cruises au fost condamnati la inchisoare. Capitanul navei, Francesco Schettino, este in continuare judecat pentru omor prin imprudenta. Mai mult, el este acuzat si de faptul ca a abandonat nava inainte ca pasagerii si membrii echipajului sa fi parasit vaporul. Avocatii sai sustin ca el a ajuns "accidental" intr-o barca de salvare, dupa ce s-ar fi "impiedicat".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#femeie amanta naufragiu Costa Concordia, #vas relatie Domnica Cemortan Francesco Schettino, #naufragiu Costa Concordia , #Italia