Britanicii sunt terorizati: Sobolani mai mari ca pisicile, rezistenti la otrava

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 11:03
20419 citiri
Britanicii sunt terorizati: Sobolani mai mari ca pisicile, rezistenti la otrava
Foto: Daily Mail

Mai multe orase din Marea Britanie sunt terorizate de aparitia unor sobolani de dimensiunile unor pisici mari.

Un astfel de sobolan a fost capturat de curand de serviciile de deratizare, in Liverpool. Acesta masura 60 de centimetri, potrivit Daily Mail.

Imensa rozatoare a fost prinsa pe o platforma industriala de catre un angajat al serviciului de deratizare Whelan Service, una dintre cele mai mari firme de profil din tara. Aceasta actioneaza in Londra, Liverpool si Hampshire, unde solicitarile de exterminare a rozatoarelor gigantice au crescut.

Reprezentantii firmelor de deratizare din Marea Britanie atrag atentia ca sobolanii gigantici se vor inmulti, de vina fiind locuitorii sau angajatii de la restaurantele fast-food, care arunca in mod neglijent deseurile menajere si dau sansa acestor animale sa se hraneasca si sa creasca.

Familie terorizata de un sobolan imens: Pisica, in stare de soc (Foto)

Totodata, cei de la deratizare atrag atentia ca, pe masura ce cresc, sobolanii sunt din ce in ce mai rezistenti la otrava si ca substantele folosite pentru a-i elimina nu mai functioneaza ca odinioara.

Mai mult, reprezentatii serviciilor de deratizare sunt de parere ca vor fi nevoiti sa ceara autoritatilor UE de la Bruxelles sa permita folosirea unor pesticide mai puternice pentru exterminarea sobolanilor gigantici.

La sfarsitul lunii martie, un caz similar s-a produs in Suedia. O familie din suburbiile orasului Stockholm a fost terorizata de un sobolan imens, pentru a carui capturare a fost nevoie de interventia unei firme de deratizare. Animalul masura 40 de centimetri, fara coada.

Intrucat capcanele obisnuite pentru sobolani nu l-ar fi putut prinde pe rozatorul gigantic, firma de deratizare a apelat la o capcana speciala, care sa se potriveasca dimensiunilor sale.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#sobolan gigantic Marea Britanie, #sobolani mari pisici strainatate, #deratizare sobolani gigantici , #Marea Britanie
Comentarii
Poza DemonBanal
DemonBanal
rank 5
sobolanii astia sint mai "buni" decit psdistii nostri