Ducele de York, implicat intr-un scandal sexual?

Luni, 28 Februarie 2011, ora 16:52
12052 citiri
Ducele de York, implicat intr-un scandal sexual?
Foto: Daily Mail

Printul Andrew, duce de York, este stanjenit de implicarea intr-un scandal sexual, dupa ce presa a publicat fotografii cu el si o adolescenta de 17 ani, exploatata sexual de unul dintre prietenii sai.

Ducele, in varsta de 51 de ani, a fost pozat tinand-o aproape in brate pe Virginia Roberts, o tanara angajata ca "maseuza erotica" de businessman-ul Jeffrey Epstein, prieten apropiat al familiei regale britanice.

Andrew, care lucreaza pentru Guvernul Marii Britanii in calitate de ambasador economic, a locuit in casa lui Epstein din New York chiar in decembrie, cand respectivul era anchetat de politia americana pentru exploatarea sexuala a unor minore.

Apropierea printului de Epstein nu a fost cunoscuta pana in weekendul care a trecut, cand Virginia Roberts a rupt tacerea si a pus la dispozitia Daily Mail fotografii doveditoare. Virginia afirma ca a fost "exploatata sexual de Epstein si de membri ai familiei regale britanice".

Jeffrey Epstein are o avere estimata la peste un miliard de dolari si este prieten, printre altii, cu Bill Clinton, Donald Trump si cu fostul premier israelian Ehud Barak. In martie 2005, viata luxoasa de care s-a bucurat Epstein a explodat, dupa ce mama unei fete de 14 ani s-a prezentat la politie si a reclamat violul fiicei sale.

Cand politia a lansat ancheta, a descoperit in casa omului de afaceri din Palm Beach zeci de camere de luat vederi si fotografii cu minore goale. Cel putin 40 de fete, cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, au reclamat ca au fost agresate sexual in casa lui Epstein.

Una dintre fetele implicate atunci in scandal a declarat politiei ca nu a fost violata de Epstein, dar l-a insotit in calatoriile sale in jurul lumii si a "stat la dispozitia" prietenilor sai, intre acestia aflandu-se si capete incoronate. Fata si-a petrecut patru ani cu Jeffrey Epstein, dintre care trei era minora.

Daca pana acum nimeni nu-i stia identitatea, Virginia Roberts a iesit "la lumina" in weekend, si a povestit mai multe despre perioada petrecuta cu omul de afaceri american. Despre printul Andrew, spune ca l-a intalnit de trei ori, prima oara pe vremea cand avea numai 17 ani.

Cand a implinit 19 ani, Virginia a primit cadou de la protectorul sau un curs de masaj in Thailanda, unde a cunoscut un antrenor de arte martiale australian, cu care s-a casatorit.

Deocamdata, Casa Regala nu a comentat scandalul in care este implicat printul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#prinul Andrei scandal, #duce de York scandal, #Casa Regala scandal , #Marea Britanie