Romanii, subiect de campanie electorala in Marea Britanie: Sa interzicem imigratia!

Marti, 12 Februarie 2013, ora 21:20
3441 citiri
Romanii, subiect de campanie electorala in Marea Britanie: Sa interzicem imigratia!
Foto: ukip.org

Romanii au devenit subiect principal de campanie electorala intr-un oras din Marea Britanie. O candidata a cerut sa nu mai fie acceptati imigranti in tara, pentru a feri tara de "infractionalitatea romaneasca".

Diane James (foto), candidatul UK Independence Party (UKIP) la alegerile anticipate din Eastleigh (Hampshire) pentru Camera Comunelor, a cerut marti un moratoriu privind interzicerea temporara a primirii imigrantilor, pentru a opri astfel "romanii sa vina in Marea Britanie pentru a comite infractiuni". Solicitarea candidatei UKIP a fost preluata de doua ziare britanice de prestigiu, The Guardian si The Telegraph, precum si de numeroase alte canale media.

"Imigrarea este elefantul din camera pe care celelalte partide se fac ca nu il vad, deoarece se bazeaza foarte mult pe imigrarea fara restrictii. Asta se intampla pentru ca in ultimii ani imigrantii s-au stabilit in zone de unde vine un numar mare de voturi pentru Partidul Laburist", a explicat Diane James.

"De la 1 ianuarie 2014 portile se vor deschide pentru cetatenii bulgari si romani. Aici nu vorbim numai de presiunea pe care imigrantii o pun asupra serviciilor sociale, ci, si trebuie sa o spun, vorbim despre infractiunile la care se vor deda romanii.

Una dintre problemele pe care le-am avut anul trecut la Jocurile Olimpice a fost ca politia a trebuit sa faca fata bandelor de hoti de buzunare romani", a subliniat Diane James.

Presedintele UKIP, Nigel Farage, prezent alaturi de Diane James, a anuntat ca aceasta are 16% din intentiile de vot in sondajele de opinie. Farage a tinut sa precizeze ca nu are "absolut nimic" impotriva celor 29 de milioane de cetateni bulgari si romani care vor putea sa intre de a anul in Marea Britanie, dar nu trebuie sa existe o politica a usilor deschise fata de acestia. El a adaugat ca imigrantii ar trebui sa obtina beneficii din partea statului britanic numai dupa ce au trait cinci ani in Regat, si-au platit impozitele si au respectat legea.

Potrivit analistilor, este de asteptat ca UKIP sa scoata un scor bun la alegerile anticipate din 28 februarie.

UKIP este un partid eurosceptic, liderii sai remarcandu-se prin pozitii agresive si populiste la adresa imigrantilor. La alegerile europarlamentare din 2009 a obtinut 12 locuri din totalul de 73 alocate Marii Britanii. In acest moment, UKIP nu are niciun reprezentant in Camera Comunelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Marea Britanie romani, #Marea Britanie infractionalitate romani, #romani campanie Marea Britanie , #Marea Britanie