Ziare.com

"Wild Carpathia" va avea inca doua parti

Sambata, 19 Ianuarie 2013, ora 16:24

   

"Wild Carpathia" va avea inca doua parti
Realizatorul filmului documentar "Wild Carpathia", britanicul Charlie Ottley (foto stanga), pare sa se fi indragostit de Romania. El pregateste acum partea a doua si partea a treia a filmului, prin care frumusetile acestor meleaguri vor fi promovate in toata lumea.

"Partea a doua va fi despre zona dintre munti si mare: de la Carpatii Meridionali vom merge catre Delta Dunarii. Vom surprinde frumusetea naturala a peisajelor sublime, dar si obiectivele culturale si mileniile de istorie. Una dintre zonele cele mai frumoase este la Baile Herculane, unde o intreaga statiune turistica a fost construita de austrieci in secolul al XVIII-lea, pe locurile unde sunt si astazi termele romane de acum 2.000 de ani.

Partea a treia se va concentra pe nordul tarii: Maramures si Bucovina.
Noi vom prezenta tot ce este mai frumos in acest paradis pe care il aveti aici. Ne concentram pe a prezenta Romania cu tot ceea ce are extraordinar!", a declarat Charlie Ottley pentru Jurnalul National.

"Wild Carpathia" l-a avut ca protagonist si pe mostenitorul Marii Britanii, Printul Charles de Wales, indragostit, de asemenea, de Romania.

Surpriza insa! Cei care au urmarit cu atentie filmul Wild Carpathia, au putut vedea un interviu facut de Charlie cu Printul Charles de Wales, dar secretul din spatele acestui interviu este cunoscut de putini, scrie sursa citata.

"In Wild Carpathia am filmat interviul cu printul Charles intr-o zona rurala din Scotia, nu din Romania, tocmai pentru a sublinia contrastul dintre cele doua tari si pentru a trage, astfel, un semnal de alarma pentru oamenii din Romania: Padurile din Scotia au fost defrisate; frumoasele paduri virgine care existau cu 100 de ani in urma in Scotia nu mai exista astazi, iar acelasi lucru se intampla, din nefericire, si cu unele zone din Romania. Acest lucru ar trebui oprit. (...)Vazand padurile de aici, am vrut sa fac ceva pentru oamenii care si-ar putea da seama ce ar trebui sa faca pentru a nu distruge ceea ce au!", a explicat britanicul.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2187 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor