Ziare.com

Garzile lui Voronin au batut un alegator la Ungheni

Duminica, 24 Octombrie 2010, ora 16:42

   

Garzile lui Voronin au batut un alegator la Ungheni
Garda de corp a liderului comunist din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a batut un barbat de 50 de ani in timpul unei intalniri cu alegatorii organizata de Partidul Comunistilor la Ungheni. Acesta insista sa ii puna o intrebare lui Voronin.

Expresul de Ungheni a intrat in posesia inregistrarii audio a intilnirii presedintelui PCRM, Vladimir Voronin, cu alegatorii din Ungheni.

Dupa ce si-a terminat discursul, Vladimir Voronin a raspuns si la citeva intrebari transmise in scris, refuzand categoric sa accepte intrebari din sala. "Eu nu doresc sa discut din sala...", a declarat el.

Atunci cind cineva a insistat totusi sa-i adreseze o intrebare, Vladimir Voronin a exclamat: "Te zguduie aceasta intrebare? Cind am sa ies din sala, am sa-ti raspund".

Potrivit martorilor, barbatul a fost luat de garzile de corp ale lui Voronin si dus in subsolul cladirii, unde ar fi fost batut. El s-a ales cu o fractura la picior si a fost transportat la spital, dar garzile lui Voronin spun ca incercase sa il agreseze pe liderul comunist si au actionat legal.

Citeste mai multe despre Vononin Ungheni Voronin bataie
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 776 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor