Ziare.com

Deutsche Welle: Bucurestiul priveste cu ingrijorare reuniunea de la Luxembourg

de
Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 21:45

   

Deutsche Welle: Bucurestiul priveste cu ingrijorare reuniunea de la Luxembourg
Candidatul PS, Francois Hollande, pare sa impartaseasca ingrijorarile dreptei fata de migratia masiva din ultimii ani, ceea ce asigura stabilitatea cuplului franco-german pe tema imigratiei ilegale.

Reuniunea ministrilor de interne din 26 aprilie de la Luxembourg va lua in considerare si scrisoarea semnata de Claude Gueant si de omologul sau din Germania, Hans-Peter Friedrich, privind reinstituirea in anumite circumstante a controalelor la frontierele nationale. Romania este interesata de subiect, deoarece nu ar dori ca aceasta reforma sa fie adoptata mai inainte sa fie admisa in spatiul de libera circulatie, scrie Deutsche Welle.

Ambianta generala pare sa fie insa favorabila acestei idei. Cu toate ca propunerea vine din partea ministrului de interne din guvernul patronat de Nicolas Sarkozy, ea ar putea fi confirmata de un viitor guvern socialist. Candidatul Partidului Socialist si favoritul cursei prezidentiale, Francois Hollande, a facut dupa primul tur de scrutin cateva precizari importante.

Citeste mai mult despre Bucurestiul priveste cu ingrijorare reuniunea de la Luxembourg pe Deutsche Welle.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1444 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor