Familie terorizata de un sobolan imens: Pisica, in stare de soc (Foto)

Vineri, 28 Martie 2014, ora 16:21
18745 citiri
Familie terorizata de un sobolan imens: Pisica, in stare de soc (Foto)
Foto: Fox News

O familie din suburbiile orasului Stockholm a fost terorizata de un sobolan enorm, care i-a facut pe cei din casa sa se urce pe mese, iar "pisica a fost in stare de soc o saptamana", potrivit declaratiilor proprietarilor.

Monstrul, supranumit "sobolanul iadului" de catre o televiziune suedeza locala, a patruns in bucataria familiei printr-o gaura in tavan. Signe Bengtsson a fost primul membru al familei care l-a vazut, scrie Fox News.

"Nu am putut sa fac altceva decat sa ma urc imediat pe masa si sa tip", a povestit ea. Sotul lui Signe, Erik Korsas, spune ca la inceput nu a putut sa o creada pe sotia sa, cand ea i-a dat telefon.

Fiul sau i l-a descris la telefon drept "sobolanul Putin", nu pentru ca semana cumva fizic cu presedintele Rusiei, ci pentru ca acesta "le invadase casa".

In cele din urma, o firma de deratizare a venit si a ucis animalul, care masura 40 de centimetri, fara coada. Capcanele obisnuite pentu sobolani nu l-ar fi putut prinde pe intrus, iar firma de deratizare a trebuit sa aduca o capcana speciala penru sobolani giganti.

Familia mai auzise despre sobolani care cresc atat de mult, dar povestile se refereau la sobolanii din New York. Cei de la firma de deratizare le-au povestit ca exista si in Suedia sobolani uriasi, dar doar in marile orase, unde au acces la mancare buna si cresc in greutate si marime, asa cum se intampla si cu oamenii.

Desi gaura facuta de sobolan a fost reparata, exista sanse ca familia sa mai aiba intalniri cu tovarasii sobolanului. "Cei de la deratizare ne-au spus ca sobolanul a venit din pivnita. Ne-au spus ca daca e unul, trebuie sa mai fie si altii. Au reparat gaura facuta de sobolanul asta, dar... vom vedea", a spus Erik Karsons.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Suedia sobolan imens bucatarie, #Suedia sobolan urias prins, #Suedia sobolan gigantic , #stiri Europa