Secrete naziste ascunse in tunelurile subterane, unde Hilter construia bomba atomica

Duminica, 29 Decembrie 2013, ora 15:48
11686 citiri
Secrete naziste ascunse in tunelurile subterane, unde Hilter construia bomba atomica
Foto: Daily Mail

Secretele naziste legate de un laborator ascuns in tunelurile din Austria, unde Hitler era pe cale de a dezvolta arme nucleare, sunt aproape de a fi dezvaluite.

La Gusen, austriecii au descoperit locuri in care exista un ridicat nivel de uraniu, ceea ce indica efectuarea unor implozii subterane, in urma cu sapte decenii.

Sub fostul lagar Gusen, care facea parte din reteaua de lagare de la Mauthausen, din apropiere de St. Georgen, unde zeci de mii de oameni au fost ucisi, exista o retea de tuneluri de 24 de kilometri, potrivit Daily Mail.

Autoritatile austriece au inceput o cautare a tunelurilor secrete, unde se crede ca oamenii de stiinta nazisti au efectuat cercetari nucleare in incercarea de a construi o bomba nucleara.

Cercetarile au fost declansate in urma unui documentar TV care a adus dovezi din arhivele din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Documentele contin planuri si marturii referitoare la incercarile disperate ale nazistilor de a-i invinge pe americani, in cursa de a produce arma nucleara ce ar fi dus la castigarea razboiului.

Recent, testele efectuate in zona de la St. Georgen arata un nivel ridicat al uraniului, ceea ce atesta faptul ca s-au realizat implozii subterane de catre nazisti. La un moment dat, 40.000 de prizonieri din lagare au muncit in tuneluri pentru a dezvolta arme pentru razboi, inclusiv avioanele de tip Messerschmitt.

Intr-o mina din Germania exista 120.000 de barili de materiale radioactive

Autoritatea locala din Austria a cheltuit deja 12.000 de euro pentru cautarile preliminare, iar acum incearca sa adune o echipa de experti internationali.

Regizorul filmului documentar, Andreas Sulzer, a cautat in arhivele din Germania, Moscova si America dovezi ale proiectului nuclear al nazistilor. El a descoperit ca pe 2 ianuarie 1944, 272 de detinuti din lagarul Mauthausen au fost luati din tabara de la St. Georgen pentru a incepe constructia unei galerii secrete.

Expertii incearca sa gaseasca o legatura intre St. Georgen si locurile din Germania, unde oamenii de stiinta s-au adunat in timpul celui de-Al Treilea Reich pentru construirea armei nucleare.

In iunie 2011, se crede ca deseurile atomice ale programului secret al lui Hitler au fost descoperite intr-o mina veche de langa Hanovra. Mai mult de 126.000 de barili de materiale nucleare se afla in putrefactie la peste 600 de metri sub pamant, intr-o mina de sare.

Proiectul uraniului al germanilor a inceput in mod serios la scurt timp dupa invazia Poloniei, iar fizicianul Kurt Diebner a condus o echipa de cercetare pentru a realiza aplicatii militare bazate pe fuziunea nucleara.

Desi razboiul a impiedicat activitatea cercetatorilor, oamenii de stiinta au realizat o imbogatire semnificativa a probelor de uraniu.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#laborator arme nucleare nazisti, #tuneluri cercetari nucleare nazisti, #construire bomba nucleara Hitler, #laborator secret nuclear nazisti , #stiri Europa