Secrete naziste: Rasa ariana pierduta a lui Hitler (Video)

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 17:01
17417 citiri
Secrete naziste: Rasa ariana pierduta a lui Hitler (Video)
Foto: Express

Un documentar difuzat recent de catre canalul de televiziune britanic Channel 5 dezvaluie adevarul despre cautarile lui Hitler de a redescoperi rasa ariana pierduta si de a-i recupera secretele.

Un proiect secret condus de Heinrich Himmler, care a inclus arheologi si oameni de stiinta au cutreierat globul pentru a gasi o dovada a arienilor din Atlandida, continentul pierdut, potrivit Express.

Dupa ce nazistii au preluat controlul in Germania in anii '30, Heinrich Himmler, seful trupelor SS, a participat la o conferinta la Berlin. Aici, un arheolog a venit cu o teorie bizara, pretinzand ca stie unde se gaseste continentul pierdut Atlantida, in care a trait o rasa superioara si care a fost inghitit de ape.

Dar, cativa locuitori ai Atlantidei ar fi scapat si ar fi ajuns in cele mai indepartate colturi ale Pamantului, cultivand semintele civilizatiei lor.

Pentru Himmler si acolitii sai a fost solutia perfecta. In centrul crezului nazist s-a aflat convingerea ca rasa ariana, din care s-ar fi tras adevaratii germani, era superioara celorlalte.

Nimeni nu a descoperit vreodata temple, scripturi sau artefacte care sa arate ca aceasta civilizatie antica a existat. Dar daca nazistii ar fi gasit astfel de dovezi, ei ar fi putut crea propria lor religie, care sa inlocuiasca crestinismul.

In urmatorul deceniu, Himmler a condus un proiect secret care sa demonstreze aceasta teorie ciudata. Tinta lor cea mai de pret a fost descoperirea Sfantului Graal, despre care se spune ca a fost cupa din care a baut Iisus Hristos la Cina cea de Taina.

Proiectul secret al nazistilor a iesit la lumina de-abia in 1945, cand soldatii americani au descoperit mii de documente intr-o pestera din Germania. Continutul acestora a dezvaluit motivatia nazistilor de a declansa Holocaustul.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#secrete nazsite rasa ariana, #cautari naziste clasa ariana, #cautari Hitler continentul Atlantida, #proiect secret nazist Himmler, #nazisti Atlantida Sfantul Graal , #stiri Europa