Ziare.com

Negarea Holocaustului, pedepsita prin lege - 20 de state UE nu au facut asta

de Alex Duma
Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 20:40

   

Negarea Holocaustului, pedepsita prin lege - 20 de state UE nu au facut asta
Un raport dat publicitatii luni arata ca cele mai multe dintre statele membre UE nu au transpus corect in dreptul national decizia UE privind condamnarea rasismului si a xenfobiei prin intermediul dreptului penal, a atras atentia comisarul pentru Justitie, Viviane Reding, cu ocazia Zilei internationale de Comemorare a victimelor Holocaustului.

Asta, desi statele membre UE au adoptat in unanimitate, in 2008, o decizie in acest sens, se mentioneaza intr-un comunicat de presa postat pe europa.eu.

Concret, 20 de state nu au transpus corect in dreptul national aceasta decizie de condamnare a rasismului si xenofobiei, se mentioneaza in comunicat.

Daca pentru moment Comisia Europeana nu are puterea de a lansa proceduri de infrigement impotriva statelor care nu se vor conforma acestei decizii, situatia se va schimba de la 1 decembrie 2014.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1965 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
16 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cinste celor 20 de state!

.

 

@d-na Serghescu, nu neaga nimeni moartea in KZ-uri,

aici aveti cifra exacta, livrata de catre International Red Cross, dupa o numaratoare efectuata la cererea Comandamentului Aliat franco-anglo-american din RFG:
http://just-another-inside-job.blogspot.de/2007/06/official-records-from-international-red.html

Tot asa nu nu neaga nimeni, nici macar rusnacii, Pogromul si omorarea a milioane de oameni nevinovati in Gulagurile Sovieticilor si in lagarele de exterminare conduse de cateii Kremlinului din tarile subjugate in Europa de Est.
Enervanta este doar masluirea actuala, pt profit financiar si propagandistic, a numarului victimelor si a 'tarilor raspunzatoare'.
Ca parca o tara poate fi raspunzatoare, cand dictaturile de la conducere taie si spanzura si poporul cauta sa supravietuiasca de pe o zi pe alta.

Sa ii 'multumim' acestui Elie Wiesel ca a pus in carca Romaniei si evreii deportati din Transilvania ocupata de Ungaria. Cand a fost luat la intrebari, d-l Wiesel a raspuns sufizant ca astia la ONU si asa nu au habar de Transilvania si cine cand a ocupat-o.
Asa ne-am trezit cu un 'holocaust' pe care nici macar Horthy nu l-a ordonat, ci banditul ce l-a inlocuit cand Hitler l-a arestat pe Horthy in 1944.

Cand Ion Antonescu a vrut sa trimita evreii de pe la Odessa peste mare in Turcia pt 50$/ de fiecare om, pana nu apar trupele de la Waffen-SS si ii aduna ei, sefii Zionului de la NY s-au opus ca cica trebuie sa curga sange evreiesc pt ca, dupa razboi, in lacrameala generala, sa poata ei sa manevreze treaba cu Israelul:
*Ten questions to the Zionists* --by Rabbi Michael Dov Weissmandl ZT"L Dean of Nitra Yeshiva and author of min hametzar:
http://www.nkusa.org/HISTORICAL_DOCUMENTS/tenquestions.cfm

Daca ma enerveaza Mafia italieneasca, nu inseamna ca --asa cum au grija derbedeii sa insinueze- urasc poporul italian. Si in plus, fratele meu -Dumnezeu sa-l ierte!- era insurat cu o evreica si fiul lui traieste in Israel. Dar una este sa fii evreu si alta sa fii zionist, ceea ce echivaleaza cu fascist de origine semita.

 

"...condamnarea rasismului si a xenofobiei" e una

iar "Negarea Holocaustului" e CAM alta.

 

Corect Don Basil, Negarea Holocaustului ar fi un delict...

...de opinie, ceea ce este DE NECONCEPUT!
Deja se stie ca Elie Wiesel este un impostor, demascat ca atare de adevaratii detinuti de la Auschwitz, miciuna cu cele 6 milioane de victime a fost demontata de mult, idem cea despre camerele de gaz, despre sapunul facut din grasimea evreilor si toate imbecilitatile astea. Cu toate astea n-ai voie sa tragi tu propriile concluzii, sau daca le tragi, sa nu spui si altora.
Eu ii credeam - si ii cred - pe evrei foarte inteligenti; pai nu-si dau seama ca aceasta adevarata dictatura mondiala sionista o sa aiba exact efectele inverse celor scontate?? Unul care n-are voie sa deschida gura asupra unui subiect va trage concluzia logica ca i se baga pumnul in gura ca sa nu se stie adevarul!

"domnule DUMA" dece ati dat un titlu tendentios ?

Unde scrie negarea holocaustului in rezolutia UE ?Acolo e clar vorba de xenofobie si rasism. Asta se cheama ca nimeni nu e mai egal decat altul. Mi se pare ca comunistii din presa erau mai subtili in expresii,dumnevoastra tratati prea fatis ceva ce nu exista.

Declaratia Universala a Drepturilor Omului

Adoptata de ONU in anul 1948.
Articolul 19.
"Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspindi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat."
Cand negi holocaustul sau mai ales dimensiuna lui, te pronunti asupra unui fapt istoric, ceea ce inseamna o opinie nu un act rasist. De ce poti nega sa zicem crimele bolsevismului, de ce poti nega crimele imperialismului japonez, de ce poti nega genocidul armenilor, dar nu poti nega holocaustul?
P.S. Cred ca holocaustul a existat, iar cateva sute de mii de oameni au murit in lagare de boli, executii sumare, munca fortata, etc. Nici pomeneala de 6 milioane si camere de gazare, lampi din piele de om sau sapun. Astea sunt legende unele nemaifiind sustinute in sec. 21 nici de istorici evrei.

 

Domnule Irukandji

Carta ONU si chiar ONU,POATE ca mai este luat in seama la fel ca o organizatie sindicala,si nimic mai mult,iar secretarul e acolo ca un soi de Boc care spune :Am inteles.

Nimeni si nimic nu poate sa ma oblige sa cred in holocaust

sau in mos craciun !
Dimpotriva ...

 

Fii convins ca nu cred nici cei care il propovaduiesc:-))

Daca ar putea cineva citi gandurile oamenilor!
Sa fi citit gandurile lui Basescu cand statea cu privirea-n pamant si kipa de crestet:-))
Religia holo caustica a fost impusa, nu crezi, legea te condamna. E cea mai represiva religie, cam la fel cu islamul.

Nu-i la fel pay-pal, Islamul are reguli stricte...

...pentru credinciosii lor, nu pretinde ca tot globul sa creada ca ei, sau ce vor ei.

VINA NU E A LUI Elie Weisel,ci a celor care-l iau

a celor care-l iau in seama.Nici carta ONU,nici legile internationale nu ne obliga la nimic.Obligatiile alaturi de lege le dau servilii,cozile de topor. Ma mir si chiar ma intreb daca Dl.Presedinte nu i-a conferit vreo decoratie domnului Wiesel,cum a facut si cu Tokesh.

VOI CREDE

cei care au dus comunismul in Rusia,in Est Europa si in lume,vor plati despagubiri victimilor si supravietuitorilor comunismului,pentruca oficial toti oamenii sunt egali.Favorizarea unora si negarea drepturilor asemanatoare pentru ceilalti asta duce la xenofobie si rasism.

http://www.zundelsite.org/romanian-translation.html

Holocaustul constituie o propaganda postbelica utila care a pornit asemenea unei campanii sistematice si insidioase in decursul Celui de-al doilea rasboi mondial (C2RM) ca fiind una din tacticile intrebuintate de interesele financiare pentru a strange trupe si a angaja lumea, in special America, in ceea ce sa preschimbat, in fapt, intrun rasboi fratricid. Principiul din spatele acestei propagande a fost: "Hai sa punem un inamic ca sa ucida alt inamic".
Nu exista nici o dovada ca holocaustul a avut loc - asa cum este el descris de lobbyul promotor al holocaustului si de foarte politizata industrie a filmului de la Hollywood.
Politica statala oficiala asupra evreilor in timpul celui de-al III-lea Reich era emigrarea, nu exterminarea.

 

Un alt holocaust.

Se gasesc date concrete pe Google.
Nu un holocaust de aceleasi proportzii,dar o mare crima de razboi.Practic crima dupa razboi.
Despre ce este vorba.Soarta a sute de mii de prizonieri de razboi germani care s-au predat in massa Americanilor de frica Siberiei.Au fost peste 2 milioane de prizonieri germani tzinutzi in Franta in zona americana.Dintre ei cateva sute de mii au "decedat" din cauza bolilor,a malnutritziei,a lipsei de ingrijiri madicale ale ranitzilor,etc.Au fost tzinutzi luni de zile sub cerul liber fara niciun fel de adapost.Nu li s-a permis sa-si construiasca adaposturi.
Depozitele de alimente si medicamente ale armatei americane erau pline.Crucea Rosie din Elvetia a trimis convoaie de camioane cu alimente si imbracaminte.Nu s-a permis ajutorarea prizonierilor.Convoaiele au fost trimise inapoi.
Conventzia de la Geneva (a prizonierilor) a fost terfelita de invingatori.
La ordinele cui s-au petrecut toate astea?.General 4 stele si Comandant Suprem Aliat in Vastul Europei Dwight Eisenhower.
Cititzi.Sunt articole ample si documentate pe tema asta pe Google.
Razboiul,o crima oribila din orice parte ai privi.

 

DOMNULE KPK1 cautati cartea

The Crime and the Mercy,scrisa de un istoric american profesor universitar.Din lagarele americane au disparut intre 9=11 milioane.Cand a aparut cartea,m-am dus la librarie sa o caut.Stiti ce mi-a spus vanzatorul :Asa o carte se cumpara inainte de a se "vinde" adica cand auzi de ea,dai telefon sati-o opreasca.Pentruca nu numai militari au "disparut" Dar pe noi,astea nu ne intereseaza.Bine ca a fost descoperit Visinescu si celelalt calau,care vor fi judecati post mortem.

PENTRU PAYPAL

Am lucrat 15 ani cu 2 arabi.In fabrica erau multi.Cei cu care am lucrat au vazut ca nu beau,nu fumez,nu ma cert,sunt ca orice om,si unul mi-a spus :Ce bun credincios in islam ai putea fi.I-am raspuns ca ontre omenie si religie nu prea este legatura.Mi-a spus ca ei nu au dreptul sa te converteasca la religia lor,decat numai in cazul in care ceri acest lucru.Inradacinarea conceptiei Islamist -terorist se poate transfera si la alte religii,Cei care fac atantate nu le fac cu gandul ca se vor inmulti numarul credinciosilor in Coran,ci din alte interese.Sotiile maritate cu arabi,au ramas crestine in maoritate sau totalitate si nimeni nu le taie urechile,sau nasul.Sa nu luptam contra xenofobiei fiind noi insine xenofobi.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor