Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Eurovision 2013: Cezar vrea sa arate lumii ca Romania e de valoare

Luni, 11 Martie 2013, ora 09:14
7183 citiri
Eurovision 2013: Cezar vrea sa arate lumii ca Romania e de valoare
Foto: TVR

Cezar, castigatorul finalei selectiei nationale a concursului Eurovision, a afirmat ca vrea sa arate lumii intregi ca Romania este o tara de valoare.

Intr-o emisiune difuzata duminica seara, de TVR, concurentul s-a declarat bucuros de sustinerea fanilor, relateaza Mediafax.

"Pentru mine este deja o provocare si de-abia astept sa aratam lumii intregi ca Romania totusi este o tara de valoare", a spus Cezar.

"Eu am incercat si incerc si cu siguranta voi aduce un nou curent din punct de vedere vocal, acela de a canta cu o voce aerata, oarecum spatiala, imbinarea dintre vocea fara vibrato, cu vibrato (...) S-a vazut trecerea dintre aceste doua registre in aceasta piesa. Chiar si pe partea de falset, vocea feminina, nu folosesc vibrato.

Este un experiment si eu ma simt foarte bine cu aceasta vocalitate tocmai pentru ca am o viziune foarte ampla, imi place foarte mult jazz-ul, ascult cantareti de orice gen (...) Tocmai de aceea este o provocare si in Suedia voi schimba si mai mult culoarea din punct de vedere vocal, voi incerca sa dau mai multe culori de-a lungul celor trei minute piesei 'It's my life' si sa incerc sa creez acele contraste si acel soc emotional.

Eurovision 2013: Cine este Cezar, reprezentantul Romaniei

Daca ajung sa fac pielea de gaina oamenilor si acolo in Suedia, cred ca asta este suficient (...) Poate chiar si acele note acute nu vor mai fi vibrate, vor fi efectiv niste sunete spatiale, niste sunete ingeresti. Dar asta depinde de inspiratie, de la o zi la alta. Cu siguranta vom imbunatati. Va fi o evolutie", a spus Cezar.

Cezar va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusa de Cristian Faur, castigatoare a finalei selectiei nationale a concursului Eurovision, care s-a desfasurat sambata seara, la TVR.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Cezar Eurovision 2013, #Romania Eurovision 2013 , #castigatori