Cezar Ouatu: Bine ca s-a clarificat ca sunt heterosexual

Joi, 23 Mai 2013, ora 14:40
6463 citiri
Cezar Ouatu: Bine ca s-a clarificat ca sunt heterosexual
Foto: Facebook/Cezar Ouatu

La nici o saptamana de la la intoarcerea de la Malmo, Cezar Ouatu, concurentul Romaniei la editia din 2013 a Eurovisionului, a vorbit despre asocierea imaginii sale cu homosexualitatea, intr-un interviu acordat televiziunii publice.

Cezar Ouatu a captat atentia publicului cu costumatia sclipitoare, asemanatoare unei rochii, in care s-a prezentat pe scena de la Eurovision, insa dupa ce a fost desemnat "Mister Eurovision", zvonurile privind orientarea sa sexuala s-au mai risipit.

"Bine ca s-a clarificat ideea ca sunt heterosexual, ca pana acum ma dadeau si homosexual. Eu am foarte multi prieteni homosexuali, care sunt oameni de o mare calitate si cu valori foarte importante in viata. In lumea noastra, a operei, sunt foarte multi homosexuali", a declarat solistul la TVR.

In viziunea lui Cezar Ouatu, "caracterul androgin" al show-ului sau a fost cel care a atras un numar atat de mare de fani din de sex masculin.

"Am constatat ca sunt adorat de barbati, am mare succes la ei"

"Am constatat ca sunt adorat de barbati, am mare succes la ei. Eurovisionul este o mare familie de homosexuali. Sunt oameni extraordinari. In Romania, exista o perceptie gresita asupra lor, pentru ca ei sunt oameni culti si stilati.

Am simtit ca plac si ca sunt sustinut, mai ales pentru show-ul meu, cu un caracter androgin: un barbat care canta cu voce de femeie", a mai spus concurentul Romaniei la Eurovision 2013.

Despre CTP: Din pacate a fost prea tarziu, ca il luam ca backing vocals la Malmo

Invitat sa vorbeasca despre experienta concursului intr-o emisiune de la Pro Tv, Cezar Ouatu a amintit si despre glumele facute pe seama sa de scriitorul Cristian Tudor Popescu. Cantaretul a spus ca erau previzibile glumele despre numele sau, dar a explicat de ce acestea nu au venit intr-un moment oportun.

"Eu vreau sa-i spun domnului Popescu ca asa cum dumnealui are un tata Popescu si duce cu mandrie numele, asa duc eu cu mandrie numele de Ouatu. Ieri a fost o zi grea pentru ca s-au implinit trei ani de la moartea tatalui meu si pe mine ma jigneste aceasta gluma previzibila cu Ouatu.

Asta e numele meu de familie. Eu il respect, ca jurnalist, si cam atat. Pe partea vocala, dumnealui are un registru de cap si un falset extraordinar. Din pacate a fost prea tarziu, ca il luam ca backing vocals la Malmo. Cred ca s-ar fi riscat", a declarat Cezar Ouatu.

Editorialistul Cristian Tudor Popescu a reprodus, la sfarsitul lunii aprilie, la un post de radio, un fragment din melodia cu care Cezar Ouatu avea sa reprezinte Romania la Eurovision.

Cu acea ocazie, scriitorul si jurnalistul Cristian Tudor Popescu descria prestatia muzicala a lui Oatu: "Extrage din zona tiroidei un fel de triluri de bibiloi sugrumat".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Cezar Ouatu heterosexual homosexual, #Cezar Ouatu CTP, #Cezar Ouatu barbati, #Cezar Ouatu Eurovision homosexuali , #concurenti