Eurovision 2014: De ce concurenta cu barba nu se rade (Video&Foto)

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 11:37
3813 citiri
Eurovision 2014: De ce concurenta cu barba nu se rade (Video&Foto)
Foto: Arhiva

Competitia de anul acesta a Eurovision se anunta una inedita. Una dintre prezentele deja intrate in top 10 favoriti este concurenta Austriei, Conchita Wurst.

Reincepe scandalul Eurovision - Un transsexual, sosia barboasa a lui Kim Kardashian, concureaza pentru Austria (Video)

Pe numele real Tom Neuwirth, Conchita, o prezenta delicata, feminina, cu forme perfect proportionate, are insa barba. Conchita este transsexual si, desi ar putea sa-si rada barba, n-o face, pentru ca "barba este un fel de-a spune ca poti obtine tot ce-ti doresti, indiferent de felul in care arati", dupa cum a declarat concurenta recent pentru Reuters.

Vocea sa este extrem de apreciata in tara de origine, Austria, informeaza ContactMusic. Cu toate acestea, pe Internet circula petitii care cer ca Wurst sa fie scoasa din concurs. Semnatarii sunt mai ales din Rusia, Belarus si Armenia.

Concurenta in varsta de 25 de ani este, la baza, decorator de vitrine. Este cunoscuta in tara sa din 2007, cand a ajuns in finala show-ului de talente Starmania. A participat si la selectia austriaca pentru Eurovision in 2011, dar s-a clasat pe pozitia a doua.

Ciudateniile de anul acesta de la Eurovision (Video)

Wurst nu este prima aparitie de genul acesta de la Eurovision: in 1998, Israelul a fost reprezentat de Dana International, un transgender, care a si castigat cu piesa "Diva".

Eurovision 2014: Vezi care sunt tarile favorite si cum sta Romania

La concursul de anul acesta, din luna mai, in Danemarca, Conchita Wurst va interpreta balada Rise "Like a Phoenix". Finala competitiei este programata pentru 10 mai, iar Romania e reprezentata de Paula Seling si Ovi, cu piesa "Miracle".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Conchita Wurst Austria Eurovision, #transsexual Eurovision 2014, #Conchita Wurst barba Eurovision, #concurenta barba Eurovision 2014, #concurenti Eurovision 2014 , #Eurovision 2014
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Sa o vedeti pe Conchita Wurst in boxeri, cind este frig afara si