Paula Seling, desfiintata pentru tinuta de la Eurovision: Rusine! Rusine, TVR!

Vineri, 09 Mai 2014, ora 17:44
12257 citiri
Paula Seling, desfiintata pentru tinuta de la Eurovision: Rusine! Rusine, TVR!
Foto: eurovision.tvr.ro

Romania s-a calificat, joi seara, in finala de sambata a Eurovision 2014. Totusi, Paula Seling nu a trecut si proba tinutei, aceasta fiind dur criticata de fashion-editorul Iulia Albu.

Romania, in finala Eurovision 2014, cu Paula Seling si Ovi (Video)

In conditiile in care Liana Stanciu a declarat recent ca sandalele sunt create dupa o idee care ii apartine cantaretei, Iulia Albu a tinut sa lamureasca lucrurile, la Kanal D: "N-am putut sa nu remarc asemanarea mai mult decat izbitoare intre acest model si sandalele semnate Tom Ford". Iulia Albu a calificat sandalele purtate de Paula Seling joi seara ca fiind "o copie penibila".

Potrivit acesteia, Paula si-ar fi permis originalul, mai ales ca sandalele create de Tom Ford au iesit pe piata anul trecut. Le-ar fi gasit "la discount" cu circa 800 de euro, a spus fashion-editorul.

Totusi vorbim despre imaginea Romaniei!

Iulia Albu a tinut sa specifice ca a fost contactata de Paula Seling si de echipa sa, inainte de Eurovision, pentru o tinuta: "Da, Paula m-a contactat. S-a facut o rochie, un concept de tinuta, dar la un moment dat am preferat sa nu mai continui. M-am trezit ca-mi vine stilistul ei cu o imagine si-mi spune ca 'vreau si eu rochia asta si acesti pantofi'".

Fashion-editorul a povestit ca fotografia aratata de echipa Paulei Seling era cu o tinuta purtata de Jennifer Lopez.

Acela a fost momentul in care colaborarea s-a intrerupt. Pantofii ar fi trebuit sa fie facuti de Mihai Albu.

"Este destul de ciudat ce a facut. De asta nici nu am putut sa lucram", a afirmat Iulia Albu, mentionand ca "Totusi vorbim despre imaginea Romaniei!".

"Mi-ar fi placut sa poarte o rochie, nu neaparat facuta de mine, una care sa ne faca cinste. Ar fi trebuit sa investeasca un pic mai mult. Puteam sa ne prezentam altfel", a declarat fashion-editorul, mai ales in conditiile in care Guvernul Romaniei a sprijinit delegatia Romaniei la Eurovision.

Iulia Albu a refuzat sa noteze tinuta purtata de Paula Seling joi seara, mentionand ca, la un astfel de eveniment, ar fi trebuit sa se organizeze un concurs si sa castige cea mai buna tinuta. In plus, "sunt atatia designeri care i-ar fi facut cadou rochia", a mai spus ea, dandu-l ca exemplu pe Razvan Ciobanu.

A.S.

Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
#Paula Seling criticata tinuta Eurovision, #rochie Paula Seling Eurovision, #Iulia Albu critica Paula Seling, #Iulia Albu rochie Paula Seling Eurovision , #Eurovision 2014