Paula Seling nu scapa de critici, dupa Eurovision: Ne-o cam luam in barba!

Luni, 12 Mai 2014, ora 12:18
6878 citiri
Paula Seling nu scapa de critici, dupa Eurovision: Ne-o cam luam in barba!
Foto: tvr.ro

Romania ar fi putut ocupa, in cel mai bun caz, la Eurovision, locul 8, este de parere designerul Mihai Albu. Acesta sustine ca voturile nu au depins neaparat de Paula si Ovi, desi, in cazul cantaretei, ar fi fost loc de mai bine in ceea ce priveste tinuta.

Mihai Albu a scris pe Facebook ca Paula Seling ar fi avut nevoie de un stilist, "care sa-i spuna ca, la la asa un nivel, nu te poti prezenta cu sandale fake (contrafacute - n. red.) ". Sandalele Paulei Seling ar fi fost gandite chiar de aceasta, a declarat, zilele trecute, Liana Stanciu, insa Iulia Albu sustine ca, in realitate, sunt copii nereusite ale unui model semnat de Tom Ford.

Paula Seling, desfiintata pentru tinuta de la Eurovision: Rusine! Rusine, TVR!

Fashion designerul sustine ca vedeta si-a fi permis sa cumpere, "la discount", unele originale, cu doar 800 de euro, tinand cont ca este vorba despre un model lansat pe piata anul trecut.

Aceasta a declarat, saptamana trecuta, ca, initial, ea si Mihai Albu au fost in discutii cu echipa Paulei Seling, pentru a-i construi o tinuta, insa colaborarea a incetat in momentul in care stilistul artistei a venit cu o fotografie, cerandu-le celor doi sa creeze o replica a tinutei (purtata de Jennifer Lopez).

"Sper ca Tom Ford nu s-a uitat la TV!"

"Sper ca Tom Ford nu s-a uitat la TV, ca ne-o cam luam rau in BARBA...", a exclamat cu umor Mihai Albu, facand referire la castigatoarea editiei de anul acesta a Eurovision, Conchita Wurst.

Acesta face si o radiografie a editiei de anul acesta, de la Copenhaga, scriind pe reteaua sociala: "Eurovision cu barba si mustata... Daca analizam corect pozitia ocupata de Ro (Romania - n. red.), locul 12, vom constata ca este chiar ok. Era clar, inca de la inceput, ca Austria va ocupa un loc fruntas (controversa+voce), ca Ucraina se va bucura de un surplus de simpatie, ca Rusia va fi votata de tot estul si ca vreo trei-patru tari nordice se vor vota intre ele. Deci Romania ar fi putut ocupa in cel mai bun caz locul 8...".

Eurovision 2014 The Guardian: Piesa Romaniei e despre miracolul prin care Ovi isi tine putinul par pe cap

Daca tinuta Paulei Seling ar fi fost impecabila, lucrurile ar fi stat putin altfel, este parerea lui Mihai Albu. Ar mai fi fost, insa, nevoie sa se intample urmatoarele: "1. Niste puncte din partea Ungariei: ))) 2. Efecte scenice mai clare si mai bine sustinute (holograma s-a pierdut in neant) ; 3. Miscare scenica mai convingatoare si mai putin teatrala".

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Paula Seling sandale contrafacute Eurovision, #Paula Seling tinuta Eurovision critici, #Paula Seling rochie Eurovision, #Mihai Albu sandale Paula Seling , #Eurovision 2014