Eurovision 2013: Luminita Anghel, socata de decizia unui arbitru

Duminica, 10 Martie 2013, ora 10:02
7404 citiri
Eurovision 2013: Luminita Anghel, socata de decizia unui arbitru
Foto: Captura Youtube

Luminita Anghel, care s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul final al selectiei nationale a Eurovision, a declarat ca este inadmisibil si socant ca unul dintre jurati, Stefan Naftanaila, a ales sa nu ii acorde nici macar un punct.

Acesta a declarat inainte de a citi punctajele acordate ca a votat "tinand cont de calitatea piesei, a interpretarii si de capacitatea interpretului de a face fata acestui concurs".

Cezar va reprezenta Romania la Eurovision Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusa de Cristian Faur, castigatoare a finalei selectiei nationale a concursului Eurovision, care s-a desfasurat sambata seara, la TVR.

Eurovision 2013: Cezar va reprezenta Romania

Cezar a obtinut un total de 20 de puncte, de la juriu si de la public, in urma unei lupte foarte stranse cu trupa Electric Fence (19 puncte) si cu Luminita Anghel (18 puncte).

In acest context, fiecare nota a atarnat foarte greu in clasamentul final. Stefan Naftanaila nu i-a acordat Luminitei Anghel nici macar un punct, fapt care a nemultumit-o pe cantareata.

Contactata de Mediafax, Luminita Anghel a declarat ca a socat-o decizia lui Stefan Naftanaila, precizand insa ca nu o va contesta.

"Este inadmisibil ca un om de radio care a fost la aproape toate concursurile Eurovision internationale, impreuna cu echipa Romaniei, sa considere ca nu merit nici macar un punct. Este un soc pentru mine si pentru toata echipa mea ca acest domn a ales sa nu-mi acorde nici macar un punct si mi-a dat nota 0", a spus Luminita Anghel.

Totodata, Liliana Levinta, PR-ul cantaretei Luminita Anghel si impresar autorizat, a declarat: "Daca cineva in Romania considera ca Luminita Anghel este o artista de nota 0, acel om nu mai are ce cauta niciodata intr-un concurs, nici macar sa asculte o melodie pentru ca nu se pricepe".

"Nu vom contesta decizia acestui jurat pentru ca asta inseama sa fi jurat: sa ai o parere personala si subiectiva. Ca ea este de toata jena asta este o alta treaba. Nu avem intentia sa contestam nimic", a mai spus Liliana Levinta.

Stefan Naftanaila, singurul membru al juriului Eurovision care nu a acordat niciun punct piesei Luminitei Anghel, a declarat inainte de a citi punctajele acordate ca a votat "tinand cont de calitatea piesei, a interpretarii si de capacitatea interpretului de a face fata acestui concurs".

Dan Manoliu, managerul proiectului Eurovision, a declarat ca fiecare dintre cei sapte jurati ai selectiei nationale a concursului raspunde personal pentru modul in care a votat, precizand insa ca pentru el a fost "chiar socant" ca Stefan Naftanaila nu i-a acordat niciun punct Luminitei Anghel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#scandal Eurovision Luminita Anghel, #Luminita Anghel socata jurat Eurovision, #Luminita Anghel jurat Eurovision, #Luminita Anghel Stefan Naftanaila Eurovision , #stiri Eurovision