Gazda Eurovisionului, facuta praf de un designer: De ce sa evidentiem defectele fizice?!

Marti, 04 Martie 2014, ora 20:48
3821 citiri
Gazda Eurovisionului, facuta praf de un designer: De ce sa evidentiem defectele fizice?!
Foto: eurovision.tvr.ro

Atat calitatea pieselor din finala Eurovision, cat si tinutele artistilor si prezentatoarei au incins spiritele zilele acestea. Designerul Razvan Ciobanu a afirmat, miercuri, intr-o emisiune, ca "Daca facem o comparatie intre Miley Cyrus si pezentatoarea de la Eurovision, lui Miley ii sta pieptul unde trebuie".

Razvan Ciobanu recidiveaza - ataca doua artiste. Reactia uneia: Are un nume predestinat!

In plus, a spus el la Kanal D, "nu am nicio problema cu defectele fizice ale nimanui, dar de ce sa le evidentiem?".

Designerul a avut o postare critica pe Facebook vizavi de Silvia Dumitrescu si Paula Seling. Prima a tinut sa-i dea replica in emisiunea Teo Show. "A criticat foarte aspru si foarte urat. Nu am 100 de ani, am 54 de ani. Il invit sa mearga si la Madonna sa o critice", a spus cantareata.

"Silvia Dumitrescu sa inteleaga ca nu mai suntem in 1985 si ca lucrurile evolueaza", a declarat designerul, care a mentionat insa ca o concurenta s-a prezentat foarte bine in concurs din punct de vedere al tinutei. E vorba despre Anca Florescu, care a avut o aparitie "corecta": "A fost singura care s-a dus la un designer sa-i dea o rochie, nici macar nu a platit-o", a mai spus acesta.

Criticat pentru vehementa sa, designerul Razvan Ciobanu a mai spus: "Pe pagina mea de Facebook pot sa fiu cum doresc eu. Acolo pot sa fac ce doresc eu, daca vreau sa ma pozez dimineata fara chiloti, pot sa o fac".

Cat despre Silvia Dumitrescu, care si-a facut rochia si videoclipul pe banii ei, intr-o zi, dupa cum a declarat, aceasta a marturisit ca a apelat, inainte de concurs, la Iulia Albu, fapt confirmat chiar de designer, intr-o interventie telefonica in emisiune.

Iulia Albu: Silvia Dumitrescu este un proiect interesant!

"Pe mine ma imbraca Iulia Albu anul viitor la Eurovision", a spus Silvia Dumitrescu.

Fashion-editorul a confirmat ca ar putea exista o colaborare intre ea si Silvia Dumitrescu, despre care a spus ca este "un proiect interesant". "Am fost contactata de Silvia, chiar am fost flatata ca s-a gandit la mine. Din pacate, timpul a fost foarte scurt si nu am putut sa-i ofer o tinuta", a spus aceasta.

"Nu e singura care m-a contactat; imi place sa ajut oameni care reprezinta ceva. Silvia e un proiect interesant", a declarat Iulia Albu, care a recunoscut ca tinuta Silviei, de anul acesta, nu i-a fost deloc pe plac.

Fashion-designerul, care anul trecut a avut grija de imaginea lui Cezar Ouatu, a criticat TVR pentru ca nu ofera buget pentru tinutele artistilor, calificand acest comportament ca fiind o "lipsa de respect". "Se ajunge la situatii in care concurentii trebuie sa-si faca noaptea tinuta pentru a doua zi, sa imprumute rochii care nu le vin", a mai declarat Iulia Albu.

A.S.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#scandal Eurovision, #tinute Eurovision criticate, #Razvan Ciobanu Eurovision, #Silvia Dumitrescu Iulia Albu , #stiri Eurovision