Ouatu s-a calificat in finala Eurovision 2013: Reactii din Romania

Vineri, 17 Mai 2013, ora 15:13
5251 citiri
Ouatu s-a calificat in finala Eurovision 2013: Reactii din Romania
Foto: Facebook/Eurovision Romania

Multi s-au grabit sa il critice pe Cezar Ouatu pentru melodie si tinuta, dar, dupa calificarea in finala Eurovision 2013, contratenorul roman a primit laude si felicitari de la multe persoane publice.

Felicitarile si gandurile bune au fost transmise mai ales pe Facebook. Una dintre cele mai mari admiratoare ale romanului este Angela Gheorghiu, cea despre care presa a scris ca ar fi iubita lui Cezar Ouatu.

"Acesta este un concurs pop cu spectacol specific, 'adevaratul' Cezar Ouatu va veni in viitor! Suntem cu totii foarte mandri. Eu sunt fericita ca te-am descoperit si ca am ocazia sa cantam impreuna in atat de multe proiecte", a scris Angela Gheorghiu.

"Felicitari, Cezar!!! Bravo... frumoasa aparitie!!!", a notat si cantareata Silvia Dumitrescu.

Paula Seling, care a participat la Eurovision in 2010 alaturi de Ovi, obtinand locul trei in finala, l-a felicitat de asemeni pe Cezar.

"Omul asta e din alt film, nu e din filmul cu Pamela de Romania, nici cu Andreea Tonciu"

"Omul asta e din alt film, nu e din filmul cu Pamela de Romania, nici cu Andreea Tonciu, nici n-a jucat in telenovele la Capatos si daca a avut curaj sa poarte rochie inseamna nu ca-i lipsesc 'ouale' cum cred unii baieti, mai limitati ei asa. (...)

Cezar Ouatu a avut o prestatie impecabila, arata bine, canta bine, nu e ieftin, nu e strident, nu e ce se poarta la noi, de-aia ma bucur ca voteaza oamenii de afara, ca daca votau duduile telenoveliste si domnii carora le urla Guta in boxele de la masina sigur castiga maneaua din Bulgaria", crede Monica Vlad, jurnalista care a scris cartea despre viata lui Catalin Botezatu.

Eurovision 2013: Cezar Ouatu, in finala

Pe aceeasi idee merge si prezentatorul TV Adi Nartea.

"Satira asta nationala vis-a-vis de un om care a depus un efort mare pentru a reprezenta Romania, tara noastra draga, intr-un concurs international nu este altceva decat o batjocura cu iz de comedie trista... asa era la scoala cand aia mai mari se luau de aia mai mici, care probabil mergeau la olimpiade...

La americani se numeste 'Bully' si sunt campanii mari impotriva acestui fenomen care curma vietile si cresterea unor oameni micuti cu potential mare... La noi e 'shmecherie'... de asta suntem unde suntem... Noapte buna, inteleapta, shmekerilor... macar in somn!", a scris el nemultumit pe Facebook.

Eurovision 2013 - Vezi castigatorii din prima semifinala

Asa cum era de asteptat, au existat si voci care au criticat prestatia lui Cezar Ouatu.

"In toata povestea asta, cei mai induiosatori sunt afonii patrioti, care pretind ca le place Ouatu din ratiuni de mandrie nationala. Ar merita sa-i trimitem la mare in weekend, cu melodia asta in masina, doua ore pe autostrada. Sa se invete minte!", a scris Lucian Mandruta pe pagina sa de Facebook.

Cel mai mare critic al lui Cezar a fost Cristian Tudor Popescu, care l-a imitat pe contratenor.

"Cezar Ouatu se incordeaza in falci si extrage de undeva din zona tiroidei un soi de triluri de bibiloi sugrumat", a comentat CTP atunci.

Cezar Ouatu s-a calificat, joi seara, in finala concursului Eurovision 2013, care va avea loc sambata.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cezar Ouatu Eurovision 2013, #Cezar Ouatu finala Eurovision, #Cezar Ouatu Romania Eurovision, #reactii Cezar Ouatu semifinala, #Cezar Ouatu criticat Eurovision , #stiri Eurovision