Romania si R. Moldova, piesa comuna la Eurovision - Cine face propunerea

Sambata, 18 Mai 2013, ora 15:33
2967 citiri
Romania si R. Moldova, piesa comuna la Eurovision - Cine face propunerea
Foto: Facebook/ Dan Negru

Dan Negru nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume si de fiecare data a criticat sau laudat alegerile Romaniei pentru concursul Eurovision. De data aceasta, prezentatorul tv are o propunere nemaintalnita pentru editia de anul viitor.

"La Eurovisionul de anul viitor Romania si Moldova sa participe cu aceeasi melodie si acelasi text cantat in limba romana. Am inteles ca regulamentul permite asta, pentru ca nu s-a pus niciodata o astfel de problema. Ar fi un semn zdrobitor pe care arta il poate lansa si pentru ca festivalul are decizii geo-politice am afla la voting si care sunt tarile care ar vota pro", a scris Dan Negru pe Facebook.

Eurovision 2013: Sansele lui Cezar Ouatu in finala

El considera ca prin acest lucru s-ar demonstra un lucru demn de a intra in istorie si ca toata lumea ar aprecia gestul acesta.

"Cred intr-un astfel de impact si cred ca muzica poate misca munti si granite. Si mai cred ca cine va avea curajul asta si-ar castiga un loc in istorie..E nevoie doar de doua jurii deschise la minte, cel din Romania si Moldova si de voturile prin sms-uri ale romanilor si ale moldovenilor care sa trimita in Europa acelasi semnal...Utopie?", a adaugat Negru.

Anul acesta Romania este reprezentata la Eurovision de Cezar Ouatu, care va intra in concurs cu numarul 14 si piesa "It's My Life". Republica Moldova intra a treia in concurs, Aliona Moon cantand melodia "O Mie".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Dan Negru Eurovision propunere, #Dan Negru Moldova Romania Eurovision, #Dan Negru Romania Eurovision , #stiri Eurovision
Comentarii