Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Lucruri surprinzatoare pe care nu le stiai despre Facebook si Zuckerberg, dezvaluite chiar de el

Vineri, 07 Noiembrie 2014, ora 18:08
11159 citiri
Lucruri surprinzatoare pe care nu le stiai despre Facebook si Zuckerberg, dezvaluite chiar de el
Foto: Tech

Daca te-ai intrebat vreodata de ce fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, poarta mereu tricouri gri si de ce isi doreste ca reteaua de socializare sa fi la fel "comuna" ca apa, el a raspuns la aceste intrebari si la multe alte curiozitati intr-un interviu recent.

Interviul a avut loc joi pe pagina Facebook dedicata evenimentelor, iar intrebarile au venit din partea utilizatorilor, relateaza The Time, care a selectat cele mai surprinzatoare si amuzante raspunsuri.

10 ani de Facebook: Mark Zuckerberg explica succesul retelei de socializare

Dupa ce un membru al audientei a spus ca Facebook "isi pierde farmecul", Zuckerberg a replicat ca scopul sau nu a fost niciodata ca reteaua de socializare sa fie "cool". "Eu nu sunt o persoana cool", a adaugat el, mentionand ca scopul este ca "Facebook sa faciliteze comunicarea, sa fie ceva la fel de comun ca atunci cand aprinzi lumina sau dai drumul la apa".

De asemenea, Mark Zuckerberg, a declarat ca Facebook planuieste sa achizitioneze drone care functioneaza cu energie solara si care sa extinda accesul la Internet in zone in care locuitorii nu beneficiaza de asa ceva.

La interviu a participat si adjuncta lui Zuckerberg, Sherly Sandberg, care a dezvaluit contributia sa "majora" la Facebook.

"Unul dintre lucrurile majore cu care am contribuit a fost sa le spun cat mai multor oameni ca Mark are, in realitate, mai multe tricouri la fel, ceea ce pentru public a fost destul de linistitor", a glumit Sandberg.

Mark Zuckerberg, cel mai generos american. Fondatorul Facebook a facut donatii uriase

La randul sau, Zuckerberg a dezvaluit motivul pentru care poarta frecvent acest model de tricou.

"Ma aflu in postura cu adevarat norocoasa de a ma trezi in fiecare zi pentru a ma pune la dispozitia a peste un milion de persoane si simt ca nu-mi fac treaba daca imi irosesc energia cu lucruri de genul acesta, cum ar fi sa ma gandesc cu ce ma imbrac", a marturisit el.

CEO-ul Facebook a vorbit si despre filmul "The Social Network", pe care il considera "dureros".

Spre deosebire de sugestia din filmul castigator de Oscar, femeile atragatoare nu au reprezentat unul dintre motivele pentru care Zuckerberg a lansat Facebook. De fapt, iubita lui de la acea vreme era Priscilla Chan, care i-a devenit sotie mai tarziu.

Este un portret pe care Zuckerberg il considera "dureros", din moment ce misiunea principala a retelei de socializare este sa ii ajute pe oameni sa pastreze legatura cu cei dragi.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Mark Zuckerberg tricou gri, #Mark Zuckerberg sotie, #Mark Zuckerberg Facebook , #Mark Zuckerberg
Comentarii