Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce face Facebook pentru persoanele afectate de cutremurul din Nepal

Sambata, 25 Aprilie 2015, ora 21:45
3509 citiri
Ce face Facebook pentru persoanele afectate de cutremurul din Nepal
Foto: Facebook SAFETY CHECK

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, anunta lansarea unui serviciu de tip Safety Check pentru persoanele afectate de cutremurul din Nepal si apropiatii acestora.

"In aceasta dimineata, am activat Safety Check pentru persoanele afectate de cutremurul din Nepal. Este un mod simplu de a permite familiei si prietenilor sa stie ca esti bine.

Daca esti intr-una din zonele afectate de cutremur, vei primi o notificare care te intreaba daca esti in siguranta si daca vrei sa verifici pe oricare dintre prietenii tai", explica pe contul sau oficial de Facebook Mark Zuckerberg.

Seful Facebook continua spunand ca, atunci cand se intampla un dezastru, oamenii trebuie sa stie ca cei dragi lor sunt in siguranta. "In momente ca acesta, sa poti sa te conectezi chiar conteaza. Gandurile mele sunt alaturi de toti cei care au fost prinsi in aceasta tragedie", continua Zuckerberg.

Nepal Earthquake/FACEBOOK SAFETY CHECK este pagina special creata pentru catastrofa provocata de cutremurul devastator din Nepal.

Ministrul nepalez de Finante a anuntat ca, potrivit datelor furnizate de armata, peste 1.457 de persoane au murit in urma cutremurului produs sambata cu magnitudinea de 7,9.

Cutremurul din Nepal a sters complet o fila de istorie - Bilantul a ajuns la aproape 1.500 de morti

Seismul de sambata pare a fi cel mai puternic care a lovit Nepalul din 1934 incoace, cand un cutremur de 8 grade a ucis peste 10.000 de persoane.

B.B.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Facebook cutremur Nepal , #Mark Zuckerberg