De ce are dreptul Facebook sa iti inchida contul?

Duminica, 27 Martie 2011, ora 17:17
23857 citiri
De ce are dreptul Facebook sa iti inchida contul?

Reteaua de socializare Facebook a recunoscut oficial ca elimina in fiecare zi aproape 20.000 de conturi, din totalul de 600 milioane de conturi.

Facebook elimina in fiecare zi cate 20.000 de conturi, in majoritatea cazurilor pentru ca nu indeplinesc cerintele legale de varsta, noteaza Daily Telegraph .

Motivele pentru care se poate inchide un cont sunt insa mai multe. Principalul motiv este acela de neindeplinire a cerintelor legale cerute la inscriere, una dintre conditii fiind aceea de a avea 13 ani impliniti.

Mozelle Thompson, responsabil cu verificarea conditilor de utilizare a site-ului, a afirmat ca majoritatea utilizatorilor eliminati mint in legatura cu varsta lor.

Thompson nu a vrut sa explice mecanismele folosite prin care se detecteaza utilizatorii inscrisi cu date false, insa a recunoscut ca metodele prin care se detecteaza fraudele nu sunt perfecte.

In general, nu este permisa inregistrarea in retele sociale a persoanelor care nu au implinit 13 ani. In reteaua Facebook, tinerilor cu varsta sub 18 ani le este permis sa aiba un cont vizibil doar pentru prieteni si pentru prietenii prietenilor din profil.

Facebook are foarte multe metode prin care se pot detecta comportamentele inadecvate in retea. In plus, are o echipa specializata pentru a verifica orice denunt cu privire la o persoana, pagina, grup, aplicatie, comentariu etc., si pentru a lua decizia corecta, cu scopul de a proteja comunitatea Facebook.

Se estimeaza ca in Statele Unite au cont pe Facebook peste 46% dintre minorii care nu au implinit inca 12 ani.

Iata cateva dintre motivele pentru care ti se poate inchide contul de Facebook, conform conditiilor de utilizare:

Nu ai implinit 13 ani.

Utilizezi un nume fals sau ai un cont dublu.

Folosesti conturi personale in scopuri de afaceri.

Publici articole cu drepturi de autor.

Importi prea multe fluxuri web, de tip RSS feeds.

Promovezi incontinuu o afacere in alte conturi, pagini sau grupuri Facebook.

Ai adaugat prea multi prieteni, in foarte scurt timp.

Te-ai conectat la prea multe grupuri.

Ai publicat acelasi mesaj in prea multe profile.

Ai publicat linkuri (adrese de pagini web)de publicitate sau nu, in prea multe profile.

Ai trimis prea multe mesaje deodata.

Esti suspectat de orice alta forma de spam, adica mesaje nesolicitate.

Incalcand una sau mai multe dintre regulile de utilizare Facebook, contul tau poate sa fie blocat. In cazul in care consideri ca nu ai incalcat niciuna dintre aceste reguli, poti sa contactezi "Serviciul de rezolvare a problemelor de pe Facebook" , pentru a cere reactivarea contului.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Facebook, #cont blocat facebook, #cont sters facebook , #stiri Facebook
Comentarii
Poza online
online
rank 5
mai nou, pentru orice demers, legat de un cont, intr-o tara dezvoltata ( bancar, pe net , etc ) exista intotdeauna o