Developer Love - Facebook isi bate moneda?

Duminica, 23 Octombrie 2011, ora 15:56
3686 citiri
Developer Love - Facebook isi bate moneda?
Foto: Facebook

Operatiunea "Developer Love" ar putea transforma Creditele Facebook in veritabile monede de schimb, intr-o ampla campanie descrisa pe blogul oficial al site-ului, dedicata promovarii de noi proiecte.

Pana acum, Creditele Facebook reprezentau moneda oficiala cu ajutorul careia utilizatorii puteau achizitiona bunuri virtuale din magazinul cunoscutului site de socializare, relateaza Webnews.

Mai nou insa, un experiment aflat in curs de derulare ar putea deschide noi canale de utilizare a monedei lui Mark Zuckerberg, intr-un univers situat in afara retelei Facebook.

Este vorba despre asa numita operatiune "Developer Love", descrisa pe blogul oficial al Facebook, in cadrul careia este inclus si experimentul menit sa incurajeze parteneriatul cu dezvoltatorii.

Mai exact, Facebook isi deschide portile pentru propuneri de proiecte noi, rezervandu-si 30% din cifrele vechiculate si permitand in schimb dezvoltatorilor accesul la o vasta comunitate, dificil de interceptat in alt mod.

Ideea este de a crea un spatiu virtual care sa se permita o experienta similara atat pe Facebook cat si in afara sa: link-ul intre cele doua realitati este in login, ceea ce deschide utilizatorului calea unei abordari bivalente a portofoliului virtual.

Prima tentativa in acest context va fi efectuata pe site-ul Gamehouse si, pentru moment, experimentul se va derula "cu portile inchise", asteptandu-se un feedback pozitiv pentru lansarea sa oficiala.

Ambitiile sunt insa mult mai ample, proportionale cu impresionantul rezervor al comunitatii Facebook, care contine deja peste 800 de milioane de utilizatori, subliniaza sursa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
#Developer Love Facebook, #credite Facebook profit , #stiri Facebook