Facebook anunta noi imbunatatiri

Vineri, 23 Octombrie 2015, ora 17:25
2221 citiri
Facebook anunta noi imbunatatiri
Foto: Ziare.com

Compania care detine reteaua de socializare Facebook a anuntat joi ca motorul intern de cautare al retelei a primit numeroase imbunatatiri pentru a permite utilizatorilor sa gaseasca mai usor informatiile cautate, in special pe cele care vizeaza anumite teme de actualitate.

"Cand anumite evenimente se petrec in lume, oamenii se indreapta catre Facebook pentru a vedea cum reactioneaza prietenii si cei din familiile lor. Astazi, am imbunatatit cautarea pe Facebook pentru ca, pe langa prieteni si cei din familiile noastre, fiecare utilizator sa poata gasi ce spune lumea despre subiectele care-l intereseaza", a transmis intr-un comunicat grupul care detine reteaua de socializare, scrie agentia France Presse.

Concret, utilizatorul va regasi in rezultatele cautarii sale nu doar postarile prietenilor si celor din familia sa, dar si mesaje publice postate de persoanele care nu fac parte din lista sa de prieteni in cadrul retelei de socializare.

Facebook se schimba: Ce vor putea face in curand utilizatorii

Facebook va permite deopotriva utilizatorilor sai sa gaseasca mai usor totalitatea conversatiilor desfasurate pe reteaua de socializare care fac referire la o postare anume care a fost distribuita de mai multi utilizatori. Astfel, printr-un singur buton se va putea accesa totalitatea mesajelor publice care fac referire la postarea respectiva.

De asemenea, Facebook anunta ca utilizatorul va beneficia de acum inainte de un serviciu imbunatatit in ceea ce priveste sugestiile generate in momentul cautarii, ceea ce va ajuta utilizatorul sa tasteze in fereastra de cautare exact ce il intereseaza sa gaseasca.

La inceputul anului 2013, Facebook a prezentat motorul sau intern de cautare Graph Search, care spre deosebire de unul clasic, similar Google Search, ofera posibilitatea utilizatorilor sa gaseasca anumite informatii numai in interiorul platformei retelei de socializare, si nu pe domeniul de internet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
Cu toate că producția internă de petrol a României este în scădere, țara noastră pare să joace un rol-cheie pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Clasându-se între primii...
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm vor să ducă viteza 5G la alt nivel. Despre ce tehnologie este vorba
Samsung și Qualcomm au anunțat recent rezultatele promițătoare ale testelor efectuate cu tehnologia avansată de modulație 1024 QAM (Quadrature Amplitude Modulation), înregistrând o...
#Facebook imunatatiri motor cautare, #motor cautare facebook , #stiri Facebook