Revolta a internautior impotriva modificarilor de pe Facebook

Duminica, 25 Septembrie 2011, ora 11:09
4259 citiri
Revolta a internautior impotriva modificarilor de pe Facebook

Anuntul fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg, privind modificarile viitoare ale retelei de socializare, a produs numeroase critici si perplexitate in randul utilizatorilor platformei.

In scurt timp de la anuntarea schimbarilor, internautii au invadat reteaua cu mesaje de protest pline de ironie sau chiar vulgare, declarandu-se "obositi" de schimbarile continue in modul de abordare a propriului profil, relateaza IGN.

Si de atunci, pe zi ce trece, cresc tot mai mult grupurile de protest, in special cele de limba engleza (peste 200), care cer "tatalui" Facebook sa inceteze cu schimbarile.

"A devenit de nesuportat adaptarea continua la orice descoperire care vine din America", scrie un utilizator care se declara "negru de suparare pentru aceste schimbari inutile".

O multime de navigatori "anti-schimbari" posteaza pe perete mesaje pline de sarcasm, utilizand deseori cuvinte triviale care, incepand cu titlul, exprima acelasi "rau de navigatie".

Coordonatorul grupului a creat chiar un site intitulat "Urasc schimbarile Facebook", cu scopul de a protesta impotriva celor care continua sa faca din reteaua de socializare "un experiment fara nici un sens".

Conform sursei citate, aceasta actiune de avertizare este asemanatoare unei greve generale de cel putin trei zile. Momentan, aderarile la acest site au ajuns doar la 10 mii, dar numarul semnatarilor creste din ora in ora.

Pentru tinerea la curent a utilizatorilor, s-au creat diferite bloguri satirice pe care sunt propuse, in mod ironic, aplicatii noi pentru modificarea functionalitatii produsului.

Pe unul dintre aceste bloguri s-a organizat chiar si un concurs cu premii pentru cine va intui urmatorul pas de schimbare al lui Zuckerberg.

Cadoul surpriza va avea legatura, bineinteles, cu imbunatatirile care vor avea loc in urma aplicarii acestei ultime idei. Inscrierile au ajuns deja la cota de 1500, iar pentru a participa trebuie doar sa va inregistrati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Facebook modificari, #revolta modificari Facebook, #proteste modificare interfata Facebook , #stiri Facebook