Sediul Facebook din Germania, vandalizat (Foto)

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 08:48
2803 citiri
Sediul Facebook din Germania, vandalizat (Foto)
Foto: Ziare.com

Vandalii au mazgalit intrarea intr-o cladire din Hamburg in care se afla birourile retelei sociale Facebook. Au fost sparte geamurile, s-a aruncat vopsea si pe un zid a fost scris "Facebook dislike".

Potrivit politiei din orasul german, atacul a avut loc in cursul noptii de sambata si a fost comis de un grup de 15-20 de persoane imbracate in haine inchise la culoare si cu chipurile ascunse in glugi. O ancheta cu privire la acest incident a fost declansata de autoritati, scrie The Guardian.

Facebook nu a comentat deocamdata incidentul.

Facebook si Twitter, obligate prin lege sa isi raporteze utilizatorii la politie?

Seful european al Facebook este investigat in Germania cu privire la faptul ca reteaua sociala nu a reusit sa inlature din postarile sale limbajul rasist.

Ancheta a fost anuntata luna trecuta, dupa ce mai multi politicieni si celebritati si-au exprimat ingrijorarea cu privire la cresterea comentariilor xenofobe pe Facebook in limba germana, in contextul in care Germania se lupta sa faca fata afluxului de imigranti.

A.I.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#birouri Facebook Hamburg vandalizate, #birouri Facebook vandalizate , #stiri Facebook