Ucisa de sot dupa ce s-a declarat "necasatorita" pe Facebook

Duminica, 19 Octombrie 2008, ora 18:33
3129 citiri
Ucisa de sot dupa ce s-a declarat "necasatorita" pe Facebook
Foto: BBC

Un barbat din Marea Britanie a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce si-a injunghiat sotia pentru ca a descoperit ca femeia, mama a doi copii, si-a schimbat profilul in "necasatorita" in reteaua sociala Facebook.

In fata politiei, britanicul spa confesta si a spusca ca sotia sa il insela si s-a simtit umilit cand a vazut ca isi cauta prieteni pe Internet, transmite BBC.

Pe de alta parte, sotii traiau separati de ceva vreme, dupa ce victima, Emma Forrester, satula de certurile interminabile, hotarase sa puna capat relatiei dupa 15 ani de casnicie.

Odata cu despartirea, barbatul nu a putut indura acest lucru si a inceput atunci sa o sune aproape zilnic pe Emma, ba chiar sa o ameninte ca o omoara daca nu se intoarce la el.

In tot acest timp, femeia nu s-a lasat influentata de sot si a incercat sa cunoasca oameni noi prin intermediul retelei Facebook.

Cand totul parea ca revine la normal, britanicul, orbit de furie, a intrat in casa fostei neveste si a omorat-o pe aceasta cu mai multe lovituri de cutit.

Cu mainile pline de sange, barbatul a sunat la politie si a anuntat crima. "Sotia mea e inauntru. Am omorat-o", a spus el la venirea politiei.

"Ai facut ceva absolut ingrozitor. Nu exista nicio scuza sau justificare pentru asta. Este o crima foarte grava si ceea ce ai facut a provocat un chin nespus", i-a spus judecatorul Brian Barker.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Funcțiile pe care toți utilizatorii de Messenger le așteptau, implementate de Facebook
Funcțiile pe care toți utilizatorii de Messenger le așteptau, implementate de Facebook
Meta își actualizează aplicația de mesagerie Facebook Messenger, introducând o serie de îmbunătățiri care vor oferi utilizatorilor o experiență îmbunătățită și mai multă...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#Marea Britanie, #Facebook, #Internet, #sotie, #sot, #gelozie, #omori, #cutit, #desparti, #inchisoare , #stiri Facebook