Ce ii enerveaza cel mai mult pe utilizatorii Facebook (Video)

Sambata, 10 Decembrie 2011, ora 20:28
2154 citiri
Ce ii enerveaza cel mai mult pe utilizatorii Facebook (Video)
Foto: slate.com

Mesajele ascunse, la propriu, ii enerveaza cel mai tare pe utilizatorii Facebook.

Acestia au observat mesajele din categoria "Other", iar multe dintre ele nu sunt unele vesele, ceea ce i-a enervat pe acestia, potrivit Mashable Social Media.

Mesajele din aceasta categorie sunt de obicei ignorate si tratate ca si cum ar fi simple spamuri. Multi dintre utilizatorii Facebook nu stiu unde se afla aceste mesaje, iar unii nu stiu nici macar ca exista.

Exista o categorie sub Facebook Messages care este cu greu observata, desi nu este o aparitie noua. Aici se filtreaza mesajele despre care se presupune ca sunt mai putin importante, care anunta de obicei anumite evenimente sau care vin de la oameni pe care, aparent, nu-i cunosti.

Cu toate ca nu este des folosita, aceasta optiune ii supara pe cei care o descopera tarziu si afla ca au ratat mesaje importante.

O utilizatoare a retelei de socializare, care si-a pierdut laptoptul si apoi si-a cumparat unul nou, a gasit in acest folder un mesaj de la cineva care i-a gasit calculatorul si a vrut sa il returneze. Mesajul era primit inainte ca ea sa-si cumpere altul si l-a vazut tarziu, din cauza setarilor acestui serviciu al contului de Facebook.

Daca te uiti atent in contul tau de Facebook, la mesajele din aceasta categorie, vei observa ca unele dateaza din anul 2010 si nu sunt deloc putine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#utilizatori facebook, #utilizatori Facebook enervati, #mesaje ascunse Facebook, #other messages Facebook , #utilizatori