Ce se va intampla cu Facebook pe 7 martie

Sambata, 02 Martie 2013, ora 15:49
3441 citiri
Ce se va intampla cu Facebook pe 7 martie
Foto: inquisitr.com

Facebok se innoieste in aceasta primavara. Reprezentantii presei americane au fost invitati la sediul central al Facebook, din Menlo Park, California (SUA), pentru a li se prezenta ultima schimbare care se va face pe reteaua de socializare.

Facebook va schimba unele lucruri in ceea ce priveste designul, urmand ca interfata sa sufere unele modificari, scrie MSNBC. Noua infatisare a site-ului va fi prezentata pe 7 martie.

De la ultima prezentare publica facuta acum aproximativ o luna si jumatate, cei de la Facebook vin cu o alta noutate. Atunci, ei au lansat optiunea Graph Search, insa aceasta nu a devenit nici acum disponibila pentru toti utilizatorii.

Zvonurile indica schimbari care vor fi facute si la optiunea de mobil si la Timeline. Schimbarile au rolul de a stimula interesul utilizatorilor.

Alte informatii arata ca Facebook testeaza in Noua Zeelanda un nou format de Timeline, doar pe o singura coloana. Se stie ca la Facebook se testeaza mai intai schimbarile pe un numar mic de utilizatori, lansandu-le apoi in randul tuturor celor care folosesc reteaua de socializare.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#facebook timeline schimbare, #noutati Facebook martie 2013 , #utilizatori