Ziare.com

Cum iti stergi permanent contul de Facebook?

   

Cum iti stergi permanent contul de Facebook?
Te-ai saturat ca fosta prietena sa iti urmareasca fiecare miscare pe Facebook si nici nu prea iti pasa de cei 4.000 de prieteni virtuali, asa ca te-ai decis sa stergi contul. Supriza este insa ca informatiile personale nu dispar la un singur click.

Cand vrei sa te "sinucizi" pe Facebook, ai posibilitatea intai sa iti dezactivezi contul, insa informatiile raman stocate, astfel incat daca te razgandesti poti sa te intorci din nou in retea.

Dezactivarea contului se face din tab-ul de "Account settings", fiind ultima optiune de pe pagina. Facebook avertizeaza insa ca, in cazul in care dezactivezi contul, prietenii nu vor mai putea da de tine.

Cum cresti prezenta brandului tau pe Facebook?

O alta optiune este de a primi sau nu in continuare mail-uri de notificare de la retea, cand prietenii au activitati asociate cu contul tau. Pentru a reactiva contul, nu trebuie decat sa te loghezi: Facebook trimite un link pe care, daca se da click, se reactiveaza contul. Toti prietenii, fotografiile, listele, jocurile si alte setari sunt reactivate.

Care sunt povestile cele mai populare pe Facebook?

Daca insa ai ajuns la capatul rabdarilor si vrei neaparat sa scapi de cont, trebuie sa efectuezi operatiuni mai complicate.

Pe pagina de indicatii (Help) a Facebook exista explicatii despre diferenta dintre dezactivarea contului si stergere. Pe aceasta pagina exista un link special catre o cerere de stergere a contului, iar Facebook va avertiza din nou ca, in cazul in care apesi butonul "Submit", informatiile din cont nu vor mai putea fi recuperate.

Daca se apasa butonul "Submit", Facebook sterge permanent toate informatiile din cont.



Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 13:35
Sursa: Ziare.com
Autor:Livia Stroie

Articol citit de 9647 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Nu exista comentarii postate de utilizatori.