De ce a inceput exodul de pe Facebook

Luni, 04 Iulie 2011, ora 22:30
3105 citiri
De ce a inceput exodul de pe Facebook

E destul de probabil ca "gasca" Facebook sa se sparga curand, Reuters venind chiar cu cateva motive ipotetice pentru care acest lucru s-ar putea intampla.

Ne doare ce vedem

Multa lume s-a saturat sa vada imagini cu foste iubiri in noi contexte. Pentru unii, Facebook (FB) e folosit si in acest scop, sa le arati fostilor cat de bine esti fara ei, sa-i faci gelosi, sa le starnesti regretele.

Daca, asa cum se spune mai nou, pierderea dragostei e la fel de chinuitoare ca un sevraj dupa dependenta de cocaina, orice imagine care aminteste de trecutul apropiat poate fi innebunitoare.

Nu ne place ce devenim

Sa-ti petreci ore la rand privind fotografiile altora e placut la inceput, cand abia descoperi jucaria, dar dupa un timp e obositor si jenant. Ajungi sa te intrebi ce fel de om ai devenit, ce spune despre tine aceasta preocupare. Candva citeai sau te plimbai, acum esti un voyeur obsedat.

Prea multe relatii false

Mai multi prieteni decat trebuie (nu putem procesa decat maximum 150, spun psihologii) si prea putine lucruri in comun, prea multa amabilitate si disponibilitate, prea putina apropiere adevarata, slabirea relatiilor reale, din lumea cu miros si atingere, tot acest aer de tabara scolara incepe sa-i faca pe adulti sa se simta inconfortabil.

Citeste mai multe despre De ce a inceput exodul de pe Facebook pe Think Outside the Box.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Facebook dezavantaje, #dezabonare Facebook, #motive renuntare Facebook , #utilizatori