De ce nu vor tinerii sa mai auda de Facebook

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 10:22
5110 citiri
De ce nu vor tinerii sa mai auda de Facebook
Foto: andpop.com

Desi se afla in cea mai buna perioada a sa, Facebook are o mare problema: tinerii nu mai petrec foarte mult timp pe site. Motivul ar fi faptul ca parintii au inceput sa invete cum se foloseste reteaua de socializare, dar si faptul ca exista numeroase alternative.

Directorul financiar al Facebook, David Ebersman, a spus ca aproape toti tinerii americani au cont, dar activitatea zilnica a scazut.

Un director Facebook recunoaste: Tinerii nu mai sunt interesati de noi

Publicatia Business Insider a vorbit cu doi adolescenti, pentru a afla motivele pentru care au "parasit" reteaua de socializare.

Ei sustin ca si mamele lor si-au facut cont, asa ca nu vor sa fie in acelasi spatiu virtual cu ele.

In plus, Facebook este perceput ca un site mai complex, iar tinerii au migrat catre alte site-uri, care folosesc mai putin text si mai multe poze.

Unul dintre tinerii intervievati a mentionat ca si-a creat contul de Facebook inainte sa aiba telefon, dar acum cand vrea sa intre pe Net pe mobil, prefera sa acceseze Snapchat, o aplicatie ale carei mesaje se autodistrug dupa ce sunt citite, Vine sau Instagram. Totusi, nu si-ar sterge contul, doar ca ajunge sa-l foloseasca mai putin.

Publicatia citata mentioneaza faptul ca este interesant faptul ca tinerii intervievati nici macar nu au mentionat de Twitter, principalul rival al Facebook.

Totusi, reteaua de socializare a lui Mark Zuckerberg are un as in maneca: a cumparat serviciul foto Instagram, iar acum acesta permite si postarea unor clipuri video de maximum 15 secunde.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#probleme tineri Facebook, #tineri cont Facebook, #tineri neinteresati Facebook , #utilizatori