Facebook da drept de vot utilizatorilor

Vineri, 27 Februarie 2009, ora 14:02
1046 citiri
Facebook da drept de vot utilizatorilor
Foto: Cnet

Facebook isi va lasa utilizatorii sa dezbata si sa voteze schimbarile pe care conducerea companiei le propune.

Potrivit creatorului si directorului Mark Zucherberg, Facebook vrea sa se bazeze pe "deschidere si transparenta", scrie Cnet.

Forumul de discutii va fi accesibil pentru toti membrii comunitatii Facebook. Daca este propusa o schimbare in termenii de utilizare a site-ului, aceasta va fi intai postata pe forum.

Daca nu suscita discutii si interes din partea clientilor, va fi inclusa in contract intr-o perioada scurta de timp. Insa, daca utilizatorii discuta aprins propunerea, acestia vor avea dreptul sa voteze introducerea masurii.

Aceasta decizie a fost luata de Zuckerberg, dupa ce noul contract de servicii a fost amplu dezbatut de utilizatori. "Ne-am dat seama cat de mult le pasa oamenilor de Facebook si cat de mult vor sa-l guverneze", a declarat Zukerberg.

Noul sistem de "guvernare" se refera doar la informatiile confidentiale si drepturile de proprietate intelectuala a datelor incarcate de utilizatori. Noua Declaratie de Responsabilitate spune clar ca Facebook nu are drepturi asupra continutului incarcat de clienti.

Pentru inceput, Facebook va forma un "consiliu al utilizatorilor", care va discuta politicile site-ului. Cei mai activi si constructivi comentatori ai site-ului de socializare vor fi invitati sa faca parte din acest consiliu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Facebook introduce o nouă interfață pentru vizionarea clipurilor video
Facebook introduce o nouă interfață pentru vizionarea clipurilor video
Facebook, platforma de socializare deținută de Meta, aduce o schimbare semnificativă în modul în care utilizatorii pot viziona clipurile video, oferind acum o interfață full-screen...
Funcțiile pe care toți utilizatorii de Messenger le așteptau, implementate de Facebook
Funcțiile pe care toți utilizatorii de Messenger le așteptau, implementate de Facebook
Meta își actualizează aplicația de mesagerie Facebook Messenger, introducând o serie de îmbunătățiri care vor oferi utilizatorilor o experiență îmbunătățită și mai multă...
#Facebook, #Mark Zucherberg, #drept de vot, #site de socializare , #utilizatori