Facebook - noutati dedicate capitolului jocuri

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 07:49
5171 citiri
Facebook - noutati dedicate capitolului jocuri
Foto: Webnews

Echipa lui Mark Zuckerberg anunta pregatirea unor surprize la capitolul gestiunii jocurilor disponibile la nivelul portalului Facebook, menite sa sporeasca traficul legat de pasiunea pentru gaming.

Numeroase case producatoare de software pentru jocuri au imbratisat cu entuziasm ideea de a colabora cu Facebook, atrase de cantecul de sirena al uriasului rezervor de utilizatori de care dispune acest social-network, relateaza Webnews.

Acesta este motivul pentru care specialistii grupului din Palo Alto intentioneaza sa aduca o serie de modificari la nivelul portalului, cu obiectivul de a oferi cat de curand o experienta de gaming mult simplificata, atragatoare si deconectanta, care sa fidelizeze utilizatorii.

Prima noutate, degustata deja in ultimele zile de utilizatori, vizeaza publicarea de activitati legate de videojocuri la nivelul fluxului de informatii principale: o noua casuta dedicata actiunilor efectuate in acest sector de catre propriii amici va oferi lista celor mai vizualizate titluri, cine a jucat un anumit joc si alte informatii menite sa creasca popularitatea jocurilor prezente pe Facebook.

Acestea din urma, insa, vor fi plasate pe Timeline - una dintre cele mai importante inovatii introduse de Facebook in ultima perioada - Jurnalul va contine informatii vizand jocurile preferate ale fiecarui utilizator, punctajele obtinute si alte detalii corelate activitatii.

Solicitarile care provin din taramul jocurilor, la fel ca si cele legate de celelalte aplicatii, vor fi vizibile ulterior pe homepage, intr-o sectiune dedicata, amplasata in campul drept al interfatei grafice, reunite sub un unic buton.

Toate schimbarile vor gravita insa in jurul aceluiasi dashboard Aplicatii si Jocuri, disponibil in partea stanga a interfatei, care isi va castiga cu timpul un rol tot mai important, furnizand un canal dedicat exclusiv videojocurilor, accesibil prin simplul login in pagina care gazduieste sectiunea.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Facebook noutati capitolul jocuri, #schimbari nivel gaming Facebook , #utilizatori