Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Facebook te obliga sa instalezi o aplicatie, pentru a nu-ti sterge fotografiile

Luni, 13 Iunie 2016, ora 15:53
4509 citiri
Facebook te obliga sa instalezi o aplicatie, pentru a nu-ti sterge fotografiile
Foto: Arhiva Ziare.com

Moments, aplicatia dedicata fotografiilor lansata de curand, va deveni singura metoda prin care pot fi pastrate imaginile sincronizate automat cu Facebook pe serverele companiei.

Utilizatorii au fost deja instiintati ca, incepand cu data de 7 iulie, cei care nu folosesc noul software vor ramane fara fotografiile si clipurile video salvate in cloud, scrie Go4it.

Aceasta nu este prima data cand Facebook obliga utilizatorii sa instaleze o aplicatie dupa ce functia a fost separata de reteaua de socializare principala. Inainte, aplicatia Facebook oferea posibilitatea de sincronizare a fotografiilor de pe telefon direct in libraria de pe profilul personal in dosare private.

Cei care au folosit functia in trecut, dar nu vor sa instaleze aplicatia Moments, au timp pana pe 7 iulie sa isi salveze continutul stocat in "Synced Albums" si "Synced Photos", intrucat acestea vor fi sterse automat.

Poate vrei sa afli ce spune poza de profil de pe retele despre tine

Facebook a decis sa anunte utilizatorii atat prin intermediul aplicatiei de mobil, cat si prin intermediul e-mail-ului, iar aceasta miscare a dus la confuzii. Multi au crezut ca toate fotografiile de pe profilul personal de Facebook ar putea disparea daca nu instaleaza Moments, insa acest lucru nu este adevarat.

Cu siguranta insa, frica de a pierde fotografiile stocate pe Facebook ii va impinge pe multi dintre utilizatorii retelei de socializare sa incerce noua aplicatie.

Facebook asculta ce vorbesti? Vezi care sunt explicatiile companiei lui Mark Zuckerberg

Moments este disponibil gratuit pe AppStore si Google Play Store. Se pare ca o versiune pentru Windows 10 Mobile nu a fost inca lansata si nici nu au fost oferite detalii despre disponibilitatea acesteia in viitor.

Intrucat majoritatea dezvoltatorilor se feresc de Windows Store, este posibil ca functia de sincronizare automata a fotografiilor sa nu fie implementata niciodata pe aceasta platforma.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Facebook sterge poze, #Facebook aplicatie Moments , #utilizatori