"Prastia" de la Facebook: nu poti sa vezi pozele daca nu trimiti si tu

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 18:33
3378 citiri
"Prastia" de la Facebook: nu poti sa vezi pozele daca nu trimiti si tu

Facebook a lansat Slingshot, o aplicatie mobila asemanatoare serviciului Snapchat, prin intermediul careia utilizatorii le pot trimite prietenilor poze si videoclipuri care dispar in cateva secunde de la vizualizare.

Destinatorii mesajelor nu pot vedea insa mesajele primite pana cand nu trimit, la randul lor, o poza sau o inregistrare video, noteaza CNN.

"Cu Slingshot (in traducere, 'prastie' - n.red.) am vrut sa cream un spatiu in care toti sunt creatori si nu exista simpli spectatori. Cand toata lumea participa, exista mai putina presiune, mai multa creativitate si chiar si lucrurile marunte din viata se pot transforma in experiente extraordinare", sustin creatorii aplicatiei.

Facebook vrea sa stie totul despre tine - cum poti impiedica culegerea datelor

Slingshot, care a fost disponibila pentru scurt timp saptamana trecuta, reprezinta cea mai recenta incercare a companiei din spatele celei mai mari retele sociale de a concura cu Snapchat, aplicatia rivala de mesagerie instant, foarte populara in randul tinerilor si adolescentilor.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a incercat fara succes sa cumpere aceasta aplicatie, pentru care era dispus sa plateasca trei miliarde de dolari.

Dependenta de Facebook, o tulburare psihica - iata simptomele

Mesajele trimise prin Slingshot se autodistrug in cateva secunde (timp suficient totusi pentru a fi "imortalizate" printr-un print-screen), insa creatorul are posibilitatea sa le salveze, daca doreste. De asemenea, utilizatorii pot scrie mesaje pe poze.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Facebook aplicatie poze, #Facebook Slingshot, #Facebook Snapchat , #utilizatori
Comentarii
Poza crisstiana
crisstiana
rank 1
Pai,pai,cum sa-si faca sri,nsa,fbi,mossad