Cornel Sfaiter: "Toata lumea a vorbit de Botosani in ultimele saptamani datorita echipei de fotbal. Poti sa nu finantezi un asemenea fenomen?"

Vineri, 06 Septembrie 2013, ora 02:20
108 citiri
Presedintele Clubului FC Botosani, Cornel Sfaiter, s-a aratat surprins de declaratiile viceprimarului Cosmin Andrei care a spus joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca Primaria va sista finantarea pentru fotbal daca pretul biletelor la meciuri nu va fi unul rezonabil si accesibil pentru botosaneni.

Nu poti sa nu finantezi fotbalul in momentul de fata in conditiile in care fotbalul botosanean a creat o imagine la nivel national. Toata lumea a vorbit de Botosani in ultimele saptamani ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Stiri Botosani