Joi s-au implinit 10 ani de la primul meci al echipei FC Botosani! Ciprian Iovu: "Colby a dat gol de la mijlocul terenului" | Bejan: "Alergam cu veste pline cu nisip"

Vineri, 19 August 2011, ora 00:01
184 citiri
Noul club FC BOTOSANI a fost fondat in anul 2001 de domnul Salavastru si este in acest moment singurul club din Botosani care joaca in Divizia B.

Prima participare a acestui club in Divizia C, Seria I, sezonul 2001 - 2002 a dus la ocuparea unui onorabil loc doi la finalul campionatului.

Primul meci pentru noul FC Botosani a fost cu Unirea Negresti in deplasare, atunci cand botosanenii au invins cu 5-0. In primul 11 se aflau pe atunci: Echimov - Martin, Asaftei, Bejan, Buciumanu - Apetria , ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.