Liverpool, sezon perfect in Premier League. Victorie clara de Boxing Day si distanta mare fata de urmaritoare. Manchester City a pierdut din nou

Joi, 27 Decembrie 2018, ora 08:21
3021 citiri
Liverpool, sezon perfect in Premier League. Victorie clara de Boxing Day si distanta mare fata de urmaritoare. Manchester City a pierdut din nou
Foto: Twitter / Liverpool FC

FC Liverpool se apropie de un titlu in Anglia pe care il viseaza inca din 1990, iar etapa de Boxing Day, din a doua zi de Craciun, a fost una excelenta pentru Klopp si compania.

"Cormoranii" au invins clar in meciul lor de acasa pe "Anfield Road" cu 4-0 pe cei de la Newcastle, echipa antrenata de fostul lor manager, Rafa Benitez.

Golurile au venit prin Lovren, Salah din penalti, Shaqiri si Fabinho, iar gruparea in alb si rosu a ajuns deja la 51 de puncte, dupa 16 victorii si 3 egaluri, fiind singura echipa neinvinsa in acest sezon de Premier League. De remarcat si un detaliu statistic interesant, Liverpool nu a mai pierdut acasa de Boxing Day din 1986!

Marea veste insa pentru Liverpool a fost un nou esec suferit de cei de la Manchester City, al doilea consecutiv dupa 2-3 cu Crystal Palace. A fost 1-2 cu Leicester in deplasare pentru trupa lui Pep Guardiola, care nu se regaseste si a pierdut si locul 2 din EPL.

Silva a marcat unicul gol al "cetatenilor", care au si condus pe tabela, dar Leicester, fosta campioana, a intors prin golurile semnate de Albrighton si Pereira. Delph de la City a fost eliminat in minutul 89.

City are 44 de puncte si a fost depasita de Tottenham (cu 45 acum), care a castigat entuziasmant cu 5-0 in fata celor de la Bournemouth. 11 goluri in 2 meciuri au bifat cei de la Spurs, dupa ce etapa trecuta au castigat cu 6-2 la Everton!

29 de goluri s-au marcat in aceasta zi nebuna de Boxing Day, o etapa in care mai avem un singur meci de disputat, joi de la 21.45, Southampton versus West Ham.

Iata mai jos toate rezultatele zilei:

Burnley - Everton 1-5

Au marcat: Gibson (37) / Mina (2), Digne (13, 72), Sigurdsson pen. (22), Richarlison (90+3)

Crystal Palace - Cardiff 0-0

Leicester - Manchester City 2-1

Au marcat: Albrighton (19), Pereira (81) / Silva (14)

Liverpool - Newcastle 4-0

Au marcat: Lovren (11), Salah pen. (47), Shaqiri (80), Fabinho (85)

Manchester United - Huddersfield 3-1

Au marcat: Matic (29), Pogba (64, 78) / Jorgensen (89)

Tottenham - Bournemouth 5-0

Au marcat: Lerma ag. (16), Son (23, 71), Lucas (35), Kane (61)

Fulham - Wolves 1-1

Au marcat: Sessegnon (74) / Saiss (85)

Brighton - Arsenal 1-1

Au marcat: Locadia (35) / Aubameyang (7)

Watford - Chelsea 1-2

Au marcat: Pereyra (45+3) / Hazard (45+1, 58 pen.)

A surprins placut din nou si Man.United, antrenata mai nou de Ole Gunnar Solskjaer, care a invins entuziasmant cu 3-1 pe ultima clasata Huddersfield. De cand a venit fostul atacant norvegian pe banca, "diavolii" au marcat de 8 ori si au aratat un apetit ofensiv debordant.

In Premier League va mai exista o etapa in acest final de an, pe 29 si 30 decembrie, in care vom avea in prima dintre cele doua zile marele derbi Liverpool versus Arsenal.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Liverpool si mai aproape de titlu, #Liverpool victorie profita de esec Manchester, #Liverpool la mare distanta de urmaritoare , #stiri FC Liverpool